Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Barbie Ferreira napušta seriju Euforija
Glumica koja je utjelovila jednu od zanimljivijih uloga, Kat, na Instagramu je najavila da odlazi iz serije

Barbie Ferreira napušta seriju "Euforija"

Foto: Depositphotos / Instagram

Barbie Ferreira na društvenim je mrežama najavila svoj odlazak iz nagrađivane, kontroverzne dramske serije Euforija (Euphoria) u trećoj sezoni koja bi uskoro trebala krenuti sa snimanjem.

Objava se zasad nalazi(la) samo na pričama od Instagrama na kojoj je napisala: "Nakon četiri godine utjelovljenja jedne od najposebnijih i najenigmatičnijih likova, Kat, moram reći zbogom sa suzama u očima. Nadam se da su se mnogi od vas pronašli u njoj kao što sam se i ja našla i da vas je veselilo vidjeti je kako je izrasla u lik kakav je danas. Dala sam joj puno brige i ljubavi, nadam se da ste to osjetili. Volim te Katherine Hernandez."

Lik Kat jedan je od ključnih u seriji. Kao najbolja prijateljica Maddie (Alexa Demie) i Cassie (Sydney Sweeney) postala je oličenje body positivityja za seriju kad je obogatila svoj stil i postala sigurnija u svoju seksualnost u prvoj sezoni. Mnogi obožavatelji baš su zato ostali razočarani što je u drugoj sezoni njezin lik bio sasvim sporedan, a bilo je i mnogih glasina kako se Ferreira i tvorac serije Sam Levinson međusobno ne podnose. Njih dvoje, a i HBO, negirali su takve glasine.

Glasnogovornici HBO-a i Ferreira zasad nemaju službenih komentara na njezin izlazak iz serije. Druga sezona Euforije na HBO je stigla dvije i pol godine nakon prve, a nadamo se da ćemo na treću ipak manje čekati.

Ferreira je prije dvije godine glumila je glavnu ulogu uz Haley Lu Richardson u humornoj drami Netrudna (Unpregnant), a pojavljuje se u manjoj ulozi u novom hororu Jordana Peelea Nikako (Nope).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala