Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svijet u šoku zbog Jacksonove iznenadne smrti
Sjećanja na Kralja stižu sa svih strana svijeta. Plaču Madonna, Britney i svi drugi kojima je bio uzor

Svijet u šoku zbog Jacksonove iznenadne smrti

PIŠE: Dario Petruševski

Iako rezultati obdukcije Michaela Jacksona još nisu poznati javnosti, pretpostavlja se da je preminuo zbog "krive kombinacije lijekova", a sve se više spominje i fatalni Demerol, lijek na bazi morfija kojeg je navodno prečesto uzimao. Obitelj ga je u posljednjim mjesecima često upozoravala kako pretjeruje s lijekovima, na koje se navodno navukao još za vrijeme suđenja za pedofiliju, koje ga je, slažu se njegovi bližnji, nepovratno dotuklo.
 
Svijet je, najblaže rečeno, zahvatila kolektivna tuga. Fanovi diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj, okupljaju se kako bi odali počast neprikosnovenoj glazbenoj legendi. "Umro je najpoznatiji čovjek na svijetu", tužno je američkim gledateljima priopćio Larry King, koji ga je intervjuirao još dok je kao osmogodišnji dječak palio Amerikom u grupi Jackson 5.
 
 
"Tužna sam i zbunjena. Srce mi se slama zbog njegove djece, za koju znam da su mu bila sve na svijetu. Ovo je veliki gubitak na mnogo razina, riječi me naprosto napuštaju", rekla je Michaelova bivša supruga Lisa Marie Presley. Britney Spears ga je nazvala "najvećom životnom inspiracijom", dok je Elizabeth Taylor, jedna od njegovih najboljih prijateljica, poručila kako je "pretužna da bi išta rekla".
 
Tabloidi su objavili i poziv koji je iz Jacksonovog doma upućen službi Hitne pomoći. U javnost je procurila i posljednja Kraljeva fotografija, snimljena na putu do bolnice u kojoj mu nažalost nisu mogli pomoći.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala