Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zac Efron krijumčari pivo u filmu prema istinitoj priči The Greatest Beer Run Ever
U važnijim ulogama pojavljuju se Russell Crowe i Bill Murray

Zac Efron krijumčari pivo u filmu prema istinitoj priči "The Greatest Beer Run Ever"

Foto: YouTube

Kraj rujna donosi nam ratnu dramu prema istinitoj priči u kojoj glume poznata imena, a jučer je predstavljena prvim službenim trailerom.

Riječ je o filmu The Greatest Beer Run Ever Oskarovca Petera Farrellyja (Zelena knjiga: Vodič za život) koji je snimljen prema navodnoj istinitoj priči o liku koji je stvarno trčao kroz vijetnamsku ratnu zonu kako bi prokrijumčario pivo američkim vojnicima.

Zac Efron je Chickie Donohue, muškarac kojeg su kod kuće dotukli protesti zbog rata u Vijetnamu pa je borcima u ratu odlučio dati podršku na svoj način – tako što će svakome od njih odnijeti pivo. I stvarno je bio ozbiljan oko tog plana. Ovo je zapravo film o odrastanju Efronovog lika koji će od lijenog dječaka iz Bostona, koji nije shvaćao ozbiljnost rata, doći do samog srca borbe.

The Greatest Beer Run Ever je prvi dugometražni Farrellyjev film nakon Zelene knjige, a prvo će biti predstavljen na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu gdje se nada kako će ova istinita priča inspirirati slično kao njegov prethodni film. Farrelly je napisao scenarij s Brianom Curriejem i Peteom Jonesom prema knjizi The Greatest Beer Run Ever: A Memoir of Friendship, Loyalty and War Joanne Molloy i stvarnog Johna Chickieja Donohuea čija je knjiga bila bestseler New York Timesa 2020. godine.

Ratna drama The Greatest Beer Run Ever na streaming servis Apple TV+ stiže 30. rujna nakon premijere na TIFF-u. U ostalim ulogama su Russell Crowe, Jake Picking, Will Ropp, Archie Renaux, Kyle Allen, Ruby Ashbourne Serkis i Bill Murray.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala