Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Colin Farrell i Brendan Gleeson više nisu prijatelji u filmu The Banshees of Inisherin
Predstavljen je trailer za novi film Oskarom nagrađenog redatelja Martina McDonagha

Colin Farrell i Brendan Gleeson više nisu prijatelji u filmu "The Banshees of Inisherin"

Ovih je dana predstavljen prvi službeni trailer za film The Banshees of Inisherin, novi film Oskarom nagrađenog redatelja Martina McDonagha, koji se vraća velikim platnima nakon pet godina odsustva. Novi trailer otkriva nam zvijezde filma Colina Farrella i Brendana Gleesona u ulogama prijatelja od djetinjstva koji odjednom prestanu biti prijatelji.

Prvi kadrovi otkrivaju nam Farrellovog lika, koji pokušava shvatiti što je dovelo do iznenadnog prekida prijateljstva s Gleesonovim likom, koji je odlučan da više s njim ne želi ni pričati.

Film je smješten u doba prije stotinjak godina, na izmišljenom irskom otoku Inisherinu, tijekom Irskog građanskog rata 1923. godine. Dok se država nalazi usred političkih previranja, dvojica prijatelja Pádraic (Farrell) i Colm (Gleeson) odjednom prestaju biti prijatelji kada Colm odluči da više ne želi Pádraica u svom životu. No dvojica bivših prijatelja ne dijele isto mišljenje o tom njihovom prekidu prijateljstva. Dok Pádraic pokušava spasiti njihov odnos, Colm želi nastaviti svoj život što dalje od svog bivšeg prijatelja.

Redateljsku palicu filma drži McDonagh, a također potpisuje i scenarij za film. Uz Farrella i Gleesona u filmu također glume Kerry Condon, Barry Keoghan, Pat Shortt, Gary Lydon i Sheila Flitton.

Film The Banshees of Inisherin svoju će premijeru imati početkom rujna na filmskom festivalu u Veneciji, a u kino-distribuciju kreće 21. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    buffalobill buffalobill @ 17.1.2023. 18:01

    film koj kritika dize u nebo a publika bas i ne, malo bizaran, poantu nisam bas ni shvatio, ali ambijentalan, dobra gluma * u jednom trenutku me podsjetio na Papiceve Lisice

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala