Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.8.
Ova nedjelja donosi odlične serije te velik izbor novih i starijih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Leteći cirkus Montyja Pythona, HTV 3 u 21:05 sati
Ova nadrealistična skeč-komedija najbolje prikazuje talente skupine Monty Python s Grahamom Chapmanom, Johnom Cleeseom, Terryjem Gilliamom, Ericom Idleom, Terryjem Jonesom i Michaelom Palinom u glavnim ulogama.

Podmornica, HTV 2 u 21:40 sati
Posada je pozdravila Greenwoodov odlazak, no iznenadio ih je dolazak novoga gosta. Nakon povratka silovitog Ulricha Wrangela u podmornici su sada dva zapovjednika, što će ubrzo podijeliti posadu.

FILMOVI

Rocky 3, HTV 2 u 20:15 sati
Drugi nastavak sportsko-akcijske sage o boksaču Rockyju, nominiran je za nagradu Akademije u kategoriji najbolje glazbe i originalne pjesme za film. Stallone je, uz to što je glumio u naslovnoj ulozi, napisao scenarij i režirao film.

Bojni brod, RTL u 20:15 sati
Ovo je jedan od najvećih filmova 2012 i bez sumnje jedan od najambicioznijih Universalovih filmova posljednjih nekoliko godina. Battleship je visokobudžetna, akcijom nabijena avantura, film koji je u svakom smislu tradicionalni hit namijenjen kino publici željnoj zabave.

Matrix reloaded, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon što su ga Morpheus (Laurence Fishburne) i Trinity (Carrie-Anne Moss) oslobodili nadzora strojeva i virtualnog života, mladi Thomas "Neo" Anderson (Keanu Reeves) još uvijek sasvim ne vjeruje da je Odabrani koji bi, prema tvrdnjama proročice Oracle (Gloria Foster), ljudske parazite i pobunjenike iz kolonije Zion mogao osloboditi zatočeništva u parazitskoj Matrici.

Operacija Swordfish, Doma TV u 21:40 sati
Vrhunski producent Joel Silver predstavlja nam mračni akcijski triler iz svijeta kontrašpijunaže i provala 21. stoljeća.

Ad Astra, Nova TV u 22:10 sati
Brad Pitt i Tommy Lee Jones zajedno u znanstveno fantastičnom trileru redatelja i scenarista Jamesa Graya. Radnja je fokusirana na astronauta vojne jedinice koji pretražuje galaksiju kako bi pronašao svog oca koji je nestao na misiji pronalaženja izvanzemaljskog života prije 20 godina.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala