Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 23.7.
Pobjegnite od ljetnih vrućima pred male ekrane gdje vas čeka par serija i niz zabavnih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Subota 23.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.7.

SERIJE

NCIS: New Orleans, RTL 2 u 22:15h
U gradu glazbe, zabave i dekadencije mornarička kriminalistička služba New Orleansa, na čelu sa specijalnim agentom Dwayneom „Kingom“ Prideom (Scott Bakula) istražuje kaznene slučajeve povezane s mornaricom SAD-a i marincima, u području od rijeke Mississippi do teksaške Panhandle.

Tragovi zločina, Doma TV u 23:45h
Ubojstvo bivšeg doušnika prijeti razotkrivanjem urote čiji su začetnici Al (Dylan Walsh) i Russo (Kathy Najimy), a koji su podmetnuli dokaze kako bi prije mnogo godina poslali korumpiranog policajca u zatvor.

FILMOVI

Slučaj Richarda Jewella, Doma TV u 19:55h
Richard Jewell, herojski je spasio tisuće života od bombaškog napada na Olimpijskim igrama 1996. godine. Nekoliko dana kasnije lokalni je dnevni list objavio tekst pod naslovom: FBI sumnja da je bombu postavio zaštitar heroj. Stvari su se tada počele odvijati nevjerojatnom brzinom tako da je CNN pročitao cijeli članak na televiziji, a stručnjaci su navalili proučavati Jewella sa zaključkom da on zaista odgovara psihološkom profilu terorista koji se traži.

Pobješnjeli Max 2, RTL 2 u 20:15h
Budućnost neće pripasti pokornima, kako su nas stoljećima uzalud uvjeravali. Budućnost će pripasti spremnima na beskompromisnu borbu. Budućnost pripada pobješnjelom Maxu...

Shrek, RTL u 20:15h
Jedno od najpamtljivijih i zasigurno najboljih ostvarenja u 2001. je "Shrek", neobična animirana bajka za sve uzraste koja je svojim ponekad i okrutnim humorom iznenadila i oduševila sve ljubitelje filma. "Shrek" je parodija na bajke, puna inteligentnog humora, pa čak i emotivnih scena koje uspijevaju izbjeći sve srcedrapajuće klišeje.

Plavuša s Harvarda, Doma TV u 22:05h
Elle Woods (Reese Witherspoon) najpopularnija je članica losanđeleskog studentskog sestrinstva Delta Nu, privlačna slatka plavuša kojoj je moda najvažnija stvar na svijetu. Elle je zaljubljena u Warnera Huntingtona, izdanka elitne obitelji koja već pet generacija daje senatore. Kada ju Warner ostavi radi odvjetničke karijere i "ozbiljnije" djevojke, Elle odlučuje i sama upisati pravo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala