Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi trailer za animirani film Luck otkriva nam svijet pun sreće
Simon Pegg posuđuje glas preslatkoj crnoj mački koja donosi sreću

Prvi trailer za animirani film "Luck" otkriva nam svijet pun sreće

Ovih je dana Apple TV+ predstavio službeni trailer za svoj nadolazeći animirani film Luck, koji nas vodi u zemlju sreće, mitsko mjesto gdje se određuje koliko sreće imamo u životu, odnosno imamo li je uopće.

Trailer predstavlja Sam Greenfield (Eva Noblezada), mladu ženu kojoj baš ništa ne polazi za rukom. Nikada ne može naći odgovarajući par čarapa, kruh joj uvijek padne na namazanu stranu, a i uspijeva porušiti na samu sebe policu prepunu šljokica. "Svaki je dan jedan od tih dana,", otkriva nam trailer.

Njen život se mijenja u potpunosti kada naiđe na stvarni sretni novčić, ali kako nije rođena pod sretnom zvijezdom tako ga uspješno baci u zahod i pusti vodu. U nadi da će pronaći još jedan takav novčić, Sam se vraća na isto mjesto gdje ga je pronašla prvi put. Ne nalazi novi novčić, ali zato nailazi na crnu mačku imena Bob (Simon Pegg), koja govori. Odlučna nabaviti još jedan sretni novčić, Sam prati Boba u Zemlju sreće.

U Zemlji sreće ona upoznaje niz likova, među kojima su jednorog Jeff (Flula Borg) i Zmaj (Jane Fonda). No njena loša sreća uskoro počne stvarati probleme i iako se isprva sve čini dosta bezazleno, Sam uskoro dovede do toga da se povezanost dobre sreće jednostavno prekine i svi na Zemlji osuđeni su na lošu sreću. Sam i Bob pred sobom sada imaju zadatak otkriti kako popraviti stvari i vratiti dobru sreću svima, a posebno Saminoj najboljoj prijateljici Hazel (Adelynn Spoon).

Redateljsku palicu filma drži Peggy Holmes, dok scenarij potpisuju Kiel Murray, Johnathan Aibel i Glenn Berger.

Animirani film Luck sreću će nam donijeti 5. kolovoza kad stigne na Apple TV+.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala