Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 9.7.
Odlična filmska subota uz novije i starije naslove

TV Preporuke dana – Subota 9.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Rivijera, HTV 2 u 23:55 sati
Georgina pokušava dovesti svoj život u red i zapošljava se kao predavačica o restituciji umjetnina. Međutim, ugledni stručnjak Gabriel Hirsch ima drugi plan i ponudi joj nešto što ne može odbiti - da radi s njim i primijeni svoje znanje u praksi.

FILMOVI

Recept za život, HTV 1 u 20:10 sati
Nemojte nipošto propusititi ovu slatku i drsku komediju spisateljice i redateljice Adrienne Shelly o snazi prijateljstva, majčinstva i drugih prilika, sa blistavom Keri Russell u glavnoj ulozi.

Non Stop, RTL u 20:10 sati
Napeti akcijski triler sa Liamom Neesonom u glavnoj ulozi. Veliki hit na kinoblagajnama u Americi, film je zaradio 10 milijuna dolara samo prvi dana objavljivanja i čvrsto sjeo na broj jedan po posjećenosti u tom vikendu pojavljivanja.

Max, Nova TV u 20:15 sati
U središtu obiteljske drame je vojni pas koji se vraća s dužnosti iz Afganistana gdje je izgubio svog vlasnika (vojnika) i sad ima novi zadatak: pomoći obitelji da prebrodi gubitak.

Sicario 2: Rat bez pravila, RTL u 22:15 sati
Rat zbog droge na granici SAD-a i Meksika eskalira, jer su karteli počeli krijumčariti teroriste diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Graver morati će se udružiti s temperamentnim Alejandrom.

Invazija svijeta: Bitka Los Angeles, Nova TV u 22:25 sati
SF spektakl redatelja Jonathana Liebesmana nastao je prema scenariju Christophera Bertolinija, koji je bio inspiriran navodnim zračenim napadom koji se zbio u Los Angelesu 1942. godine.

Na rubu, HTV 1 u 22:30 sati
Bivši zatvorenik na samom vrhu Manhattanskog nebodera prijeti da će se baciti. S namjerom da ga spasi, s njim razgovara policijska psihologica, ni ne sluteći da dok stoji na samom rubu muškarac koordinira najveću pljačku dijamanata ikad.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala