Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obiteljski film godine uskoro u kinima: Lil, Lil, krokodil
Pogledajte prvi trailer glazbene komedije za cijelu obitelj

Obiteljski film godine uskoro u kinima: "Lil, Lil, krokodil"

Foto: Continental

Nedostaje vam malo dobre zabave, pjesme i smijeha? Ne brinite, uskoro dolazi glas koji će šokirati svijet. I to ne od bilo koga već od krokodila!

Da, dobro ste pročitali. Ove godine u kina nam dolazi uzbudljiva komedija Lil, Lil, krokodil koja će sigurno zainteresirati obitelj i najmlađe. Priča se temelji na istoimenoj dječjoj knjizi autora Bernarda Wabera iz 1965. godine koja prati život krokodila Lila. On živi u New Yorku, u ulici East 88th Street, te unatoč svojoj dobroti i druželjubivosti još uvijek nailazi na odbijanje pojedinaca. Pa kako i ne bi, on je krokodil. Međutim, njegove glasovne sposobnosti nadilaze sve granice i to je ono što će ga nositi kroz film.

Upravo to nam i prikazuje i prvi trailer filma u kojem je glavni junak, krokodil Lil, kreiran pomoću CGI animacije. Njemu će glas posuditi planetarno popularni kanadski pjevač Shawn Mendes. U njegovim uzbudljivim avanturama pridružit će mu se već dobro poznata lica Hollywooda, Constance Wu (Prevarantice s Wall Streeta, Suludo bogati Azijci) i Javier Bardem (Skyfall, Nema zemlje za starce, Voleći Pabla). Nikako ne treba izostaviti mladog Winslowa Fegleya te Scoota McNairyja i Bretta Gelmana. Mladu i onu malo stariju publiku očekuje film u sinkroniziranoj verziji, uključujući i sve pjesme koje će se pojaviti u filmu. Izvrsno, zar ne?

Za režiju se pobrinuo dvojac Josh Gordon i Will Speck koji je već ranije surađivao na projektima Ludi Božić u uredu, The Switch, Hit-Monkey i Cavemen. Scenarij na temelju knjige potpisuje Will Davies koji ima bogato iskustvo radeći na uspješnicama kao što su Mačak u čizmama, Kako izdresirati zmaja te serijal Johnny English s Rowanom Atkinsonom. Prema tome, zabava i smijeh su zagarantirani uz ovaj film. A tko zna, možda zajedno i zapjevate s Lilom, Lilom, krokodilom.

Lil, Lil, krokodil uskoro u kinima!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala