Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jon Snow dobiva svoju seriju
HBO ima u planu spin-off seriju popularne "Igre prijestolja", usmjerenu na jednog od glavnih likova

Jon Snow dobiva svoju seriju

HBO nema namjeru stati kad je u pitanju franšiza Igre prijestolja. Uz niz spin-off serija koje ima u planu u budućnosti ovih je dana otkriveno kako planira napraviti još jednu i to usmjerenu na lik Jona Snowa. Kit Harington, koji se u originalnoj seriji nalazio u toj ulozi u svih osam sezona, trebao bi se vratiti u ulogu koja ga je proslavila.

Jon Snow je bio jedan od omiljenih likova tijekom trajanja originalne serije. Originalno je ubijen na kraju pete sezone, ali ga je oživjela Crvena Vještica Melisandre u šestoj sezoni. U sedmoj sezoni smo napokon doznali i koja je zapravo njegova uloga u cijeloj priči.

Otkriveno je kako mu je pravo ime Aegon Targaryen, što znači da je postao jedan od zakonitih nasljednika Željeznog prijestolja, ali je u finalnoj epizodi ipak odlučio ostaviti taj život te se vratio iza Zida gdje je nastavio svoje putovanje s divljacima s druge strane. Njegov brat Bran postao je Kralj šest kraljevstva, dok je Sansa postala Kraljica sjevera, samostalnog kraljevstva.

Ovaj nastavak je već sedmi spin-off projekt koji HBO ima u raznim stadijima razvoja. House of Dragon je prequel serija, koja će se baviti događajima koji su doveli do građanskog rata Targaryena, a na malim se ekranima očekuje već ovog kolovoza. U pripremi su i serije Ten Thousand Ships, The Sea Snake i The Tales of Dunk and Egg. Također su u pripremi i tri animirane serije, koje još nemaju određen datum premijere.

Nije poznato hoće li ova nova spin-off serija s pričom o Jonu Snowu nastaviti tamo gdje je i stala, a još nije ni poznato hoće li originalni autor priče, George R.R. Martin, biti uključen na projekt. Cijeli je projekt navodno još u ranoj fazi razvoja tako da za sada nemamo više detalja o produkciji.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala