Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Russell Crowe i Ray Winstone u najvećoj boksačkoj priči ikad ispričanoj
Objavljen je trailer za nadolazeću sportsku dramu imena "Prizefighter"

Russell Crowe i Ray Winstone u najvećoj boksačkoj priči ikad ispričanoj

Signature Entertainment je objavio službeni trailer za svoju nadolazeću sportsku dramu Prizefighter, koja se temelji na istinitoj priči, a svoj će izlazak imati ovog ljeta na streaming platformi Prime Video.

U jednoj od glavnih uloga nalazi se Russell Crowe, kojeg imamo prilike vidjeti i u traileru. Video počinje s mladićem sklonim sukobima. Njegov djed (Crowe) je boksač, koji je uvjeren da će dječak sigurno ići njegovim stopama.

Trailer nas zatim vodi kasnije u njihov život kada je dječak, Jem Belcher (Matt Hookings) sada odrastao i zaista se, kao i njegov djed, bavi borbama.

Službeni opis filma otkriva detalje radnje:

Jem Belcher (Hookings) je rođen u siromaštvu, uzor mu je bio djed (Crowe), bivši boksač koji se sada bori s ovisnostima. Očajnički je željan stvoriti svoj život i ispoštovati djedovo nasljeđe pa za pomoć traži hvaljenog trenera (Ray Winstone), koji njeguje njegov prirodno urođeni talent i trenira ga da postane najveći borac na svijetu. Jem je na vrhu svijeta prije nezgode radi koje postaje poluslijep, što potakne njegovo propadanje. Jem se mora još jednom dokazati i boriti se na brutalnom natjecanju kako bi osvojio titulu prvaka.

Redateljsku palicu filma drži Daniel Graham, a scenarij potpisuje Hookings. On se nalazi i u glavnoj ulozi, a uz njega, Crowea i Winstonea u filmu također glume Marton Csokas, Jodhi May, Steven Berkoff i Julian Glover.

Film Prizefighter će na Amazonov Prime Video stići 22. srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala