Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Slow Horses dobiva još dvije sezone
Špijunska serija s Garyjem Oldmanom u glavnoj ulozi, vratit će se s trećom i četvrtom sezonom

Serija "Slow Horses" dobiva još dvije sezone

Apple polaže velike nade u svoju seriju Slow Horses jer je dao zeleno svjetlo za treću i četvrtu sezonu prije izlaska druge. Za sada smo imali prilike vidjeti tek šest epizoda prve sezone, u kojoj glavnu ulogu ima Gary Oldman.

Serija se temelji na romanima Micka Herrona, a originalno je bila zamišljena kao priča za dvije sezone. Veliki uspjeh prvih epizoda dao je poticaj da se nastavi produkcija kroz još dvije sezone.

Oldman se nalazi u ulozi Jacksona Lamba, voditelja odjela agencije MI5 za propale špijune, koji nosi naziv Slough House. Lamb se prilagodio svojoj novoj ulozi, koju je dobio kao kaznu, ali uskoro kreće u akciju kada njegov tim naiđe na problem nacionalne važnosti.

Prva sezona na malim se ekranima pojavila u travnju, a temelji se na prvoj knjizi u serijalu o Jacksonu Lambu naziva Slow Horses. Druga sezona, čiji se izlazak očekuje kasnije ove godine, temelji se na romanu Dead Lions, a treća i četvrta sezona bit će adaptacije romana Real Tigers i Spook Street.

U trećoj sezoni se Lambovi osramoćeni špijuni moraju udružiti kada jednog od njih otmu, dok je odmetnuti agent na slobodi. Četvrta bi se sezona trebala baviti s bombardiranje koje prijeti uništiti Slough House. Saul Metzstein bi se trebao primiti redateljske palice treće sezone dok će četvrtu režirati Jeremy Lovering.

U seriji također glume Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Freddie Fox, Chris Reilly, Samuel West, Sophie Okonedo, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan i Jonathan Pryce.

Datumi izlazaka nadolazećih sezona za sada nisu otkriveni.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala