Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena serija Istinite laži
CBS-ova serija temelji se na istoimenom filmu s Arnoldom Schwarzeneggerom i Jamie Lee Curtis

Predstavljena serija "Istinite laži"

CBS je predstavio svoju novu seriju Istinite laži novim trailerom, koji nam daje djelić onoga što se događa kada doznaš da si u braku s međunarodnim špijunom.

Nova serija temelji se na istoimenom filmu iz 1994. godine, u kojem su Arnold Schwarzenegger i Jamie Lee Curtis bračni par koji se nalazi u monotonom braku, koji dobije novu dozu uzbuđenja kada se zajedno nađu usred tajne misije.

Nova serija donijet će nam sličnu priču: Harry, kojeg glumi Steve Howey, je vrhunski međunarodni špijun za američku tajnu službu naziva Omega Sector. Njegova supruga Helen (Ginger Gonzaga), je profesorica kojoj već na živce ide što joj supruga nikad nema kod kuće. No uskoro otkriva kako njen suprug nema drugu ženu, kako je prvotno mislila, već je međunarodni špijun.

Kako je Harryjeva tajna sad otkrivena, Helen također postaje dio njegove elitne skupine špijuna, što svakako donosi novu dozu uzbuđenja u njihov brak. Novi nam trailer otkriva djelić avantura koje ih čeka, kao i druge likove poput njihove djece čija je dadilja plaćeni ubojica.

Uz Howeyja i Gonzagu, u novoj seriji također glume Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O'Gorman, Annabella Didion i Lucas Jaye. Matt Nix potpisuje scenarij za pilot epizodu i radi na njoj kao showrunner, dok je redateljsku palicu primio Anthony Hemingway, jedan od izvršnih producenata serije.

Serija za sada još uvijek nema određen datum izlaska, ali se pretpostavlja kako bi na male ekrane mogla stići već ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala