Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC festivala: Tri mušketira, Zlatko Pejaković feat. Ivan Martić Ivica
Vrhunski zabavljači vraćaju se na vodičku pozornicu 10. i 11. lipnja

Predstavljamo izvođače CMC festivala: Tri mušketira, Zlatko Pejaković feat. Ivan Martić Ivica

Foto: YouTube

Legendarna Tri mušketira ponovno će udružiti snage u Vodicama

Nikakve upute nisu potrebne prijateljima i mušketirima, Jasminu Stavrosu, Mladenu Grdoviću i Zlatku Pejakoviću koji će i ove godine nakon zajedničkog albuma ponovno zajedno stati na pozornicu 14. CMC festivala i predstaviti se vodičkoj publici hitom „Sve sam ti dao”.

"Opet je to jedna dobro izbalansirana i lijepo napravljena ljubavna pjesma. Jako je radiofonična i sigurno će imati svoju publiku i naići na uspjeh“, rekao je o pjesmi Zlatko Pejaković.

Glazbenu i tekst za pjesmu potpisuju Ljubo Šeperić-Luppo, Zdravko Vlašić, a aranžman Mario Mikšić. Pjesma govori o vječnoj temi, a to je ljubav, u kojoj netko gubi a netko dobiva, kao što kažu i stihovi pjesma: „Sve sam ti dao, ljubav do bola, a ti meni samo mrvice sa stola“.

"Na CMC festivalu imamo sjajnu pjesmu. Drago mi je da nas trojica opet pjevamo, uvijek se dobro zezamo i zabavimo u Vodicama, na najjačem festivalu“, pohvalio je kolege i festival Grdović. 

Ovo ljeto biti će radno za Tri mušketira koji imaju prostor za koncertnu turneju koju su već duže pripremali. Otvorit će turneju nastupom na njima već dobro poznatom terenu ispod vodičkog sunca, a nastavit će je po Hrvatskoj i dijaspori.

"CMC festival je festival bez opterećenja, sve se zna, otpjevaš pjesmu i ne razmišljaš o tome hoćeš li biti prvi, drugi ili treći, nego je važno da se ljudima pjesma dopadne i to je to. Sjajna je organizacija i ambijent, jako je puno ljudi i uvijek se dobro podružimo. Za mene je to definitivno najbolji festival“, entuzijastičan je kralj zabave Jasmin Stavros oko ovogodišnjeg izdanja CMC festivala.

Zlatko Pejaković u duetu s Ivanom Martićem Ivicom odaje počast svojoj Slavoniji

Dovoljno je reći: Zlatko Pejaković. Legenda domaće glazbe vraća se u Vodice i na omiljeni glazbeni festival čiji je postao zaštitni znak. Za nenadmašnog zabavljača pozornica je oduvijek bila „poseban svijet”, a ovaj put nastupiti će u duetu s poznatim pjevačem Ivanom Martićem Ivicom.

"Što se tiče pozornice, uvijek kažem svom bendu – 'Dečki, kada dođemo gore to je Crkva, tu moramo biti u službi naroda koji je došao, da budu veseli i da ih napunimo dobrom energijom'. Ja već dugo tražim dobru pjesmu o Slavoniji, a ovo ne samo da je dobra pjesma nego je i toliko emotivna da sam progutao četiri-pet knedli dok sam to otpjevao“, opisao je svoj doživljaj pjesme i pozornice Pejaković.

Vodička publika će Pejakovića na pozornici gledati dvaput. Uz Mušketire, ali i uz poznatog pjevača dijaspore i vrhunskog zabavljača, Ivana Martića Ivicu, s kojim će izvesti duet "Moja Slavonijo".

Debitantski je to nastup na CMC festivalu Ivanu Martiću Ivici, glazbeniku koji u svom radu gaji ljubav prema domoljubnoj pjesmi Hrvatske, Hrvatske Posavine te Bosne i Hercegovine. Nastupao je na brojnim manifestacijama diljem svijeta, na mnogima od njih već tradicionalno nastupa, a zato ga veseli i ovaj nastup u Vodicama.

"Već sam sad pun emocija i jedva čekam debitirati na CMC festivalu. Sve što nosim u sebi, to ću dati publici“, najavio je emotivan nastup Ivan Martić Ivica.

Spoj dva vanserijska zabavljača za vodičku publiku može značiti samo jedno – odličan ugođaj i nikad bolju zabavu 10. i 11. lipnja na rivi uz more.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala