Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća se Daredevil!
Disney+ je objavio kako u pripremi imaju novu seriju o popularnom odvjetniku superjunaku

Vraća se Daredevil!

Matt Murdock se vraća na male ekrane i to u novoj seriji o Daredevilu, koji u pripremi ima Disney+. Matt Corman i Chris Ord trebali bi napraviti scenarij i biti izvršni producenti serije. Za sada još nema službenih informacija vezano za glumačku ekipu, ali se pretpostavlja kako će Charlie Cox, koji je Murdocka glumio u tri sezone Netflixove serije, i dalje biti u toj ulozi, posebno nakon cameo uloge koju je imao u filmu Spider-Man: Put bez povratka.

Ove vijesti potvrđuju glasine koje su se počele širiti nakon Coxovog pojavljivanja u posljednjem Spider-Man filmu, ali za sada niti Disney niti Marvel nisu željeli službeno otkriti detalje o novoj seriji.

Povratak Daredevila na male ekrane ne iznenađuje previše jer se osim Coxa u širem Marvelovom filmskom svijetu vratio i Vincent D'Onofrio kao zlikovac Kingpin, koji je reprizirao svoju ulogu u seriji Hawkeye. Rasprave o tome jesu li Marvelove serije koje su objavljene prije Disney+ servisa zapravo dio Marvelovog kanona sada svakako dobivaju konkretan odgovor, iako je pitanje hoće li nova serija s radnjom nastaviti tamo gdje je originalna serija stala.

Hoće li se vratiti i ostatak originalne glumačke ekipe koju su činili Elden Henson, Deborah Ann Woll i Rosario Dawson za sada nije otkriveno.

Znači li to da bi i druge Netflix/Marvel serije kao Luke Cage, The Punisher, Jessica Jones, Iron Fist i The Defenders također mogli dobiti svoje nove nastavke na Disney+ servisu za sada također nije otkriveno.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala