Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 20.5.
HTV 2 donosi krimi petak s odličnim serijama, RTL novu emisiju sa Zoranom Šprajcem, a tu su i hit filmovi

TV Preporuke dana – Petak 20.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrtvozornica, HTV 2 u 20:05 sati
Radnja se odvija u veličanstvenom britanskom priobalnom kraju. Pratimo ambicioznu odvjetnicu koja se vratila živjeti i raditi u gradić iz kojeg je pobjegla kao tinejdžerica.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Prilikom proslave Mikeovog rođendana na pikniku na Brokenwood Domainu Kristin, Breen i Gina postanu svjedoci kobne padobranske nesreće.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Onur, nakon sukoba s Volkanom, dolazi Asji na vrata. Asja shvati što se dogodilo i objasni Onuru sve redom, no on ne vidi opravdanje za ono što ona čini.

Stanje nacije, HTV 2 u 21 sat
Ovo je politička satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu upravo zbog njegova sarkastičnog i ironičnog načina obrađivanja tema, javnog prozivanja i postavljanja pitanja čiji odgovori zanimaju sve nas. Stanje nacije kroz prizmu Zorana Šprajca gledajte samo na RTL-u!

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:40 sati
Cassie i Sunny razgovaraju s četvero osumnjičenika koji poriču da su poznavali žrtvu. Boulting otkiva da je Walsh dobio upozorenje tri tjedna prije smrti i misli da ga je upozorio Ram.

FILMOVI

Podivljalo more, HTV 1 u 20:10 sati
Film je temeljen na istinitoj priči o Tami Oldham i njezinom zaručniku Richardu Sharpu, koji su se zaputili na putovanje preko oceana, ne sluteći da će ih zadesiti najveći uragan u povijesti.

Brzi i žestoki 3: Tokio drift, RTL u 23 sata
Frustrirani mladić iz razdvojene obitelji, Sean Boswell želi se potvrditi u svijetu zabranjenih uličnih utrka. Kada ga policija uhiti zbog prekoračenja brzine, nudi mu izbor - može ravno u zatvor ili se preseliti kod svog oca, vojnog službenika, koji je trenutno situiran u Japanu.

Kill Bill 2, HTV 1 u 23:25 sati
Nastavak velikog filmskog hita, dvodijelne epopeje Kill Bill (iako prvotno zamišljene kao jedan film), slavnog postmodernističkog redatelja Quentina Tarantina. Pričom se nastavljajući na prvi dio, Kill Bill 2 donosi neočekivani rasplet slučaja krvave osvete glavne junakinje.

Pripravnik, Nova TV u 23:30 sati
Oskarovci Robert De Niro i Anne Hathaway oduševit će vas u zabavnoj priči o pripravniku modnoga časopisa kojega glumi upravo De Niro!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala