Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.5.
Nove epizode omiljenih serija te odlični noviji i stariji filmski naslovi

TV Preporuke dana – Petak 13.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Prosinac se primiče, a božićni duh širi se Brokenwoodom. Sve dok Mikea i njegov tim ne šokira krvavi prizor Djeda Mraza prerezanog grkljana. Odnosno, kao što to Mike uporno tvrdi, "ne Djeda Mraza, nego čovjeka obučenog u odijelo Djeda Mraza".

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Derja surađuje s Asjom i pomaže joj u njezinu planu. Derja zbunjuje Volkana u vezi s Asjom i opet mu puni glavu pomirenjem. Kaže mu da je Asja trenutačno zbunjena i puna kajanja. Volkan je pod utjecajem tih Derjinih riječi. Kakav će potez povući?

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:30 sati
U 4. sezoni BAFTA-om nagrađivane serije Cassie i Sunny istražuju stari slučaj za koji se čini da je povezan s policijom.

FILMOVI

Pepermint, HTV 1 u 20:10 sati
Jennifer Garner u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i kćer ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sustav štiti ubojice od pravde, njezina životna misija postaje osveta suprugove i djetetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke.

Bourneov ultimatum, RTL u 22:45 sati
Nakon što je izgubio pamćenje i ostao bez jedine osobe koju je volio, neće ga zaustaviti niti kiša metaka nove generacije specijalno obučenih ubojica koji ga slijede u stopu i koji će učiniti sve što je potrebno kako bi ga spriječili da sazna svoj pravi identitet.

Skrivena ljepota, Nova TV u 23:25 sati
Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlači iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća.

Kill Bill, HTV 1 u 23:25 sati
Četvrti film Quentina Tarantina izdan je u dva dijela zbog dužine od skoro 4 sata. Film je epska osvetnička drama s posvetom ranijim filmovima žanra, japanskim samurajskim filmovima i talijanskim špageti vesternima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala