Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rose Byrne je spremna promijeniti fitness svijet u drugoj sezoni serije Physical
Počelo je zagrijavanje za drugu sezonu serije, koja na Apple TV+ stiže ovog lipnja

Rose Byrne je spremna promijeniti fitness svijet u drugoj sezoni serije "Physical"

Zagrijavanje za drugu sezonu serije Physical već je počelo, a Apple TV+ nas je počastio i prvim trailerom, koji nam otkriva što nas sve čeka. Rose Byrne ponovno je u glavnoj ulozi kao fitness instruktorica, koja planira pokoriti svijet svojim idejama.

Trailer pokazuje Sheilu, koja je sada već priznata instruktorica aerobika, zahvaljujući svom uspješnom video Body by Sheila. Iako oduševljena svojom novonastalom situacijom, Sheila želi proširiti svoj brend.

Službeni sinopsis druge sezone otkriva:

U drugoj sezoni je naša junakinja Sheila Rubin (Byrne) uspješno lansirala svoj prvi video za vježbanje što ju je dovelo do nekih novih i još većih prepreka na njenom putu. Rastrgana je između odanosti prema svom suprugu (Rory Scovel) i vrijednostima koje on predstavlja, i opasne privlačnosti prema nekom drugom. I sada više nije jedina koja se bavi tim poslom te se pred njom nalazi neustrašiva nova konkurencija koju će morati nadmašiti kako bi stvorila svoje fitness carstvo.

Na Sheilinom putu stoje dvije osobe: Vinnie Green (Murray Bartlett), guru za mršavljenje koji je stvorio svoj posao i u potpunosti dominira televizijom te bi od njega Sheila mogla mnogo toga naučiti; i Bunny (Della Saba) koja optužuje Sheilu da ju ukrala njen uspješni program aerobika te tako zaprijeti njenoj cijeloj karijeri.

U kojem će smjeru priča otići i hoće li Sheila uspjeti u svom naumu da stvori fitness carstvo, doznat ćemo nakon 3. lipnja kada druga sezona stiže na streaming platformu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala