Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 6.5.
Nove epizode omiljenih serija te odlični noviji i stariji filmski naslovi

TV Preporuke dana – Petak 6.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Svake godine u Riverstoneu se održava Beach Hop, živopisni festival na koji se ljubitelji oldtimera sjate sa svih strana kako bi odali počast kromiranim žderačima benzina.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Volkan ne može prihvatiti Asjin odlazak i zbunjeno promatra kako Asja ostavlja Alija i odlazi. Volkan se ne može pomiriti s tim, pa se povjerava Seldžuku. Hoće li Volkan pokušati spriječiti taj odlazak?

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:35 sati
Cassie i Sunny napokon su se približili istini o noći u kojoj je Hayley nestala, a jedan događaj ima strašne posljedice za Cassie.

FILMOVI

Na rubu divljine, HTV 1 u 20:10 sati
Skriveno neprijateljstvo postarijeg milijunaša i intelektualca (Anthony Hopkins) i modnog fotografa (Alec Baldwin), ujedno i ljubavnika njegove žene, razmaše se punom snagom kad se nakon avionske nesreće nađu u očajničkoj borbi za preživljavanje u divljinama Aljaske.

Zaborav, RTL u 23:15 sati
Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

Vozač, Nova TV u 23:30 sati
Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Dvorac od stakla, HTV 1 u 23:40 sati
Mlada djevojka odrasta u disfunkcionalnoj obitelji nomada - majka je ekscentrična umjetnica, a otac alkoholičar koji svojoj djeci puni glave pričama kako bi zaboravila na siromaštvo. Film je snimljen prema memoarima Jeannette Walls, uspješnici istoga imena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala