Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Alec Baldwin priznao da se ozbiljno htio ubiti
Prije samo tri godine život mu je visio o niti, a u svemu je navodno uživala bivša supruga Kim Basinger

Alec Baldwin priznao da se ozbiljno htio ubiti

PIŠE: Dario Petruševski

U intervjuu za Playboy, Alec Baldwin prisjetio se 2007. godine, najgoreg razdoblja u životu kad je zbog svađe s kćeri boravio u tabloidima te priznao kako je u to vrijeme ozbiljno razmišljao o samoubojstvu. Tada je, naime, svoju jedanaestogodišnju kćer nazvao "bezobraznom malom svinjom", stvar je završila u novinama, a Baldwin se našao na rubu s kojeg su ga, priznaje, povukli najbolji prijatelji.
 
"Razgovarao sam s puno stručnjaka, koji su mi pomogli. Da sam počinio samoubojstvo, ona (bivša supruga Kim Basigner, op. a.) bi to smatrala pobjedom. Njihov prikriveni cilj je bio potpuno me uništiti", priznao je glumac i dodao kako je zbog planiranja samoubojstva zamalo odbio ulogu u humorističnoj seriji "30 Rock", koja ga je vratila pod svjetla reflektora. Razmišljao je i o prestanku suradnje s dugogodišnjim agentom, i to zato što je on istovremeno radio i s njegovom bivšom suprugom.
 
 
Snimka na kojoj Baldwin prijeti kćeri u javnost je došla zahvaljujući portalu TMZ. Njegovog producenta Harveya Levina, koji je zaslužan za "curenje" snimke, naziva "ljudskim tumorom, besramnim likom koji živi u nekom čudnom svijetu". Priliku za dostojno opravdanje pred javnosti Alec Baldwin dobio je zahvaljujući dugogodišnjoj prijateljici Whoopi Goldberg, koja ga je pozvala u emisiju "The View", jedan od najgledanijih američkih talk showova.
 
 
"Ona je prava prijateljica. Smatrala je da zaslužujem priliku ispričati svoju stranu priče. Vjerovao sam da mogu ušetati u show koji gledaju prvenstveno žene, i da će razumjeti moju stranu. Zahvalan sam joj što mi je dala priliku", zaključuje Baldwin, koji na događaje, pogotovo u kontekstu suparništva sa suprugom, gleda sa smiješkom na licu. Dok ona pokušava naći pristojnu ulogu i izbaviti se sa popisa zaboravljenih glumica, on glumi u jednom od najgledanijih sitcoma na svijetu.
 
Kad smo se već raspričali o brutalnom pozivu Aleca Baldwina, evo i tog čuda. Jesu starci ikad pričali ovako s vama...?
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala