Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney+ od lipnja dostupan i u Hrvatskoj
Na popisu među 42 zemlje i 11 novih teritorija gdje dolazi novi Disneyev streaming servis nalazi se i Hrvatska

Disney+ od lipnja dostupan i u Hrvatskoj

Disney+, streaming platforma tvrtke The Walt Disney Company jučer je objavila nove datume dolaska svoje usluge za 42 zemlje i 11 novih teritorija, a među njima se nalazi i Hrvatska.

Streaming usluga će u Hrvatskoj biti dostupan od 14. lipnja ove godine, a za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate iznosit će 7.99 eura, odnosno 79.90 eura za godišnju pretplatu.
S ekskluzivnim, originalnim sadržajem i tisućama naslova serija i filmova iz studija Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic i ostalog zabavnog sadržaja koje nudi Star, Disney+ je streaming platforma nekih od omiljenih svjetskih uspješnica.

Pretplatnici će tako od lipnja imati pristup sadržaju Star Wars serija The Book of Boba Fett i The Mandalorian izvršnog producenta i scenarista Jona Favreaua. Zatim seriji Moon Knight iz Marvelovog studija u kojoj glavnu ulogu ima Oscar Isaac kao Steven Grant, zaposlenik u trgovini suvenira koji postane opsjednut sjećanjima iz nekog drugog, te Oscarom nominiranom filmu Shang-Chi i legenda o deset prstenova sa Simu Liu i Awkwafinom u glavnim ulogama.

Također će pretplatnici moći gledati Disneyev i Pixarov animirani film nominiran za nagradu Oscar Luca, Oscarom nagrađen Walt Disneyev film Encanto o izvanrednoj obitelji Madrigal, te Oscarom nagrađen film Cruella, s Emmom Stone u ulozi legendarne Cruelle de Vil.

Od ostalih zabavnih sadržaja, tu su akcijska komedija nominirana za nagradu Oscar Free Guy s Ryanom Reynoldsom, dugovječne serije Simpsoni i Uvod u anatomiju, a National Geographic donosi prvu sezonu serijala od 12 epizoda The World According To Jeff Goldblum gdje nas Jeff vodi kroz zabavnu, pronicljivu i humorističnu pustolovinu. U svakoj epizodi serije koristi poznate predmete kako bi razotkrio svijet zapanjujućih veza te fascinantne znanosti i povijesti.

Korisnici će imati pristup visokokvalitetnom sadržaju uz mogućnost četiri istodobna streama, s neograničenim preuzimanjima koja uključuju do deset uređaja te uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila dok će roditelji moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem uz pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.

Sve dodatne informacije možete dobiti na Disneyplus.com.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala