Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 26.3.
Uz novu epizodu showa "Zvijezde pjevaju" izdvajamo nove serije, filmove novijeg datuma te tri starija

TV Preporuke dana – Subota 26.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 2 u 20:10 sati
U drugoj emisiji desete sezone showa parovi izvode pjesme žanrova country i novi val. No, prvi put netko se na kraju emisije neće veseliti jer će morati napustiti natjecanje.

Potraga za zločincem, HTV 2 u 23:55 sati
19. kolovoza 2004. studentica Amelie Delagrange pronađena je u parku Twickenham sa smrtonosnim ozljedama glave. Viši inspektor Sutton iz metropolske policije postavljen je za glavnog istražitelja slučaja. Nema forenzičkih dokaza napadača na poprištu zločina kao ni očitog motiva. No, u okolici se dogodio niz sličnih nasilnih napada na mlade žene.

Zavada: Bette i Joan, HTV 2 u 0:45 sati
Ova antologijska serija, autora Ryana Murphyja, donosi priču o svađi između Joan Crawford (Jessica Lange) i Bette Davis (Susan Sarandon) na snimanju trilera Što se dogodilo s Baby Jane? nominiranog za Oscara, ali i dugo nakon što su kamere prestale snimati.

FILMOVI

Divan mladić, Doma TV u 19:55 sati
Nic je mladić iz San Francisca pred kojim se nalazi obećavajuća budućnost u obliku studiranja te njegove vlastite obitelji koju upotpunjuju otac novinar David koji ga jako voli i pomajka Karen koja mu daje podršku. Na površini je sretan, ali iznutra je emotivno rastrojen i u boli koju pokušava ublažiti konzumirajući drogu.

Posljednji kineski car, HTV 1 u 20:05 sati
Biografska drama osvojila je čak devet Oscara, uključujući onog za najboljeg redatelja i najbolji film, te brojne druge prestižne nagrade diljem svijeta.

Ledeno doba 5: Veliki udar, RTL u 20:20 sati
Scratova potraga za odbjeglim žirom ovog puta će ga katapultirati u svemir gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture.

Leon Profesionalac, Doma TV u 21:50 sati
Nakon što joj je cijela obitelj ubijena jedini spas pred ubojicama je njezin samozatajni susjed Leon. On je naime profesionalni ubojica koji zavoli djevojčicu te se odluči osvetiti ubojicama njezine obitelji.

Osvetnici: Završnica, Nova TV u 22 sata
Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.

Kineska četvrt, HTV 3 u 22:30 sati
Kultni redatelj Roman Polanski je režirao kriminalistički triler koji prema mnogima slovi za jedan od najboljih filmova u povijesti tog žanra. Film je osvojio nagradu Oscar za najbolji originalni scenarij (Robert Towne).

Mjesto tišine, HTV 1 u 22:50 sati
Naš svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji na najmanji mogući šum odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna obitelj uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala