Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sienna Miller u potrazi za istinom u prvom traileru za Anatomy of a Scandal
Netflixov sudski triler zamišljen je kao antologijska drama koja se bavi slučajevima iz britanskog političkog vrha

Sienna Miller u potrazi za istinom u prvom traileru za "Anatomy of a Scandal"

Foto: YouTube

Od producenta Davida E. Kelleya stiže nam nova sudska dramska serija Anatomy of a Scandal koja se djelomično temelji na istinitim slučajevima.

Zamišljena kao antologijska serija, u prvoj sezoni sa šest epizoda u središtu radnje je Sophie Whitehouse (Sienna Miller) koja se nakon otkrića da je muž James Whitehouse (Rupert Friend), ministar u parlamentu, vara i optužen je za zločin, mora suočiti s istinom i pravim identitetom svog supruga.

Bračni par Whitehouse ima sve: novac, moć, privilegije. James kao ministar u parlamentu kao da ima neograničene mogućnosti, ali sve će prekinuti optužba za silovanje koja će razotkriti Jamesovu nevjeru, naglu narav, ali i razne skandale u Westminsteru. Tužiteljicu Kate Woodcroft glumi Michelle Dockery, zvijezda serije Downton Abbey.

Serija je snimljena prema istoimenom romanu Sarah Vaughn o kojem je sama rekla da je napisan prema iskustvu koje je stekla kao politička novinarka i tijekom studija na Oxfordu kako bi istražila teme kao što su moć, privilegije i pristanak.

U ostalim ulogama su Naomi Scott, Josette Simon, Geoffrey Streatfeild, Joshua McGuire, Liz White, Nancy Farino, Amelie Bea-Smith i Sebastian Selwood. Autori serije, scenaristi i izvršni producenti su David E. Kelley i Melissa James Gibson, a sve epizode režirala je S.J. Clarkson.

Anatomy Of A Scandal na Netflix stiže 15. travnja sa svih šest epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala