Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 19.3.
Počinje nova sezona glazbenog showa "Zvijezde pjevaju", a tu su i odlične serije i hit filmovi kroz cijelu večer!

TV Preporuke dana – Subota 19.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 2 u 22:25 sati
Nova, deseta sezona showa vraća se na male ekrane, a u njoj ćemo prvi put moći navijati za jedan muško-muški i jedan žensko-ženski vokalni par!

Duhovi prošlosti, HTV 2 u 22:40 sati
Tom Brannick traži pomoć Heather Pentland kako bi saznao što Jackie Twomey zna o Golijatu. Tori Matthews i Tomova kći Izzy pritišću Toma da otkrije istinu. U pitanju su životi pa Tom mora razotkriti Golijata prije nego što bude prekasno

Koristoljublje, HTV 2 u 23:45 sati
Kieran stiže u potrazi za svojim polubratom, Benjaminom. Julia se zbog toga suočava s Benjaminom koji je uvjerava da nema više nikakvih tajni. Kada Julia odbije financirati Leov poslovni poduhvat, on se seli k Tedu.

FILMOVI

Oceanovih 13, Doma TV u 19:55 sati
Danny Ocean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u djelo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta!

Bogovi Egipta, Nova TV u 20:15 sati
Sitni lopov Bek se udružio sa egipatskim bogom Horusom (Nikolaj Coster-Waldau) kako bi spasio svijet koji je u rukama Seta (Gerard Butler), nemilosrdnog boga tame. Otkako je Set preuzeo vlast, nekada mirno i prosperitetno egipatsko carstvo postalo je poprište kaosa i sukoba.

Pingvini s Madagaskara, RTL u 20:15 sati
Najelitniji tim na svijetu kojeg čine Skipper, Kowalski, Rico i Private, dobro poznata četvorka iz animiranog Madagaskar serijala, kreće u misiju za koju su se pripremali cijeloga života: na njihova krhka pingvinska leđa past će zadatak spašavanja svijeta!

Igre gladi, RTL u 22:10 sati
Jedan od najvećih kino hitova 2012., nastao prema istoimenom romanu, akcijska je fantazija u kojoj se pojavljuje jedna od najvećih tadašnjih zvijezda Hollywooda, Jennifer Lawrence.

Tropska grmljavina, HTV 1 u 22:37 sati
Radnja ove komedije odvija se na snimanju onoga što bi trebao biti najveći ratni film svih vremena, ali ubrzo se pretvori u pravu bitku sa heroinskim kartelom.

Crni dan u Parizu, Nova TV u 22:45 sati
Idris Elba i Richard Madden zvijezde su napetog akcijskog trilera o dva potpuno različita muškarca koji silom prilika budu uvučeni u urotu nezapamćenih razmjera.

Mreže zločina, HTV 1 u 0:20 sati
Paulie i Brian dva su stara prijatelja iz južnog Bostona koji su prisiljeni okrenuti se kriminalu kako bi preživjeli. Pridruže se lokalnoj skupini kriminalaca ali njihov novi život ne odgovara Brianu koji je prisiljen preispitati dugogodišnje prijateljstvo.

Deadpool 2, Nova TV u 0:30 sati
Nakon ogromnog globalnog uspjeha najpoznatijeg antijunaka desetljeća, Ryan Reynolds se vraća ulozi za koju je rođen!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala