Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon prvi trailer za seriju Obi-Wan Kenobi
Ewan McGregor vraća se u naslovnu ulogu u limitiranoj seriji koja stiže u svibnju

Napokon prvi trailer za seriju "Obi-Wan Kenobi"

Obi-Wan Kenobi stiže 25. svibnja, točno 45 godina nakon što se naslovni lik prvi puta pojavio na velikim ekranima u prvom filmu iz svijeta Ratova zvijezda, a utjelovio ga je Alec Guinness. Obi-Wan Kenobi se sada vraća na male ekrane, a ponovno će ga glumiti Ewan McGregor, koji je u toj ulozi bio u kasnijim filmovima.

Limitirana serija smještena je deset godina nakon tragičnih događaja u filmu Ratovi zvijezda: Osveta Sitha, kada je Obi-Wan Kenobi doživio svoj najveći poraz jer je njegov najbliži prijatelj i učenik Anakin Skywalker (Hayden Christensen) pao pod utjecaj mračne strane.

Danas napokon imamo prilike vidjeti i prvi kraći teaser trailer, u kojem se vidi Obi-Wan Kenobi kako pomno prati mladog Lukea Skywalkera te Veliki Inkvizitor koji pokušava uloviti Obi-Wana Kenobija i preostale Jedije te uspon Carstva, sve uz glazbenu pozadinu Johna Williamsa.

Deborah Chow će na seriji raditi kao showrunnerica te će je sama u potpunosti režirati. Scenarij potpisuje Joby Harold.

Uz McGregora i Christensena, u seriji ćemo vidjeti i povratak Joela Edgertona i Bonnie Piesse, koji su glumili ujaka Owena i ujnu Beru u finalnom filmu prequel trilogije. Moses Ingram trebao bi glumiti Inkvizitora imena Reva, koji pokušava uloviti Obi-Wana. U ostalim se glumačkim ulogama nalaze Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell i Benny Safdie.

Serija Obi-Wan Kenobi na Disney+ streaming uslugu trebala bi stići 25. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala