Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skandalozni Bruno naljutio gay udruge
"Nismo svi takvi", poručuju homoseksualne udruge koje smatraju da Bruno šalje iskrivljenu sliku

Skandalozni Bruno naljutio gay udruge

PIŠE: Dario Petruševski

Može li film koji prati opaljenog gay stilista senzibilizirati javnost po pitanju seksualnih sloboda? Američke gay udruge smatraju da ne može, te da će film postići upravo suprotni efekt - ionako nedovoljno informiranu javnost usmjerit će protiv homoseksualaca. Sacha Baron Cohen tako bi nakon premijere mogao zaraditi i tužbu nekih gay udruga, baš kao što ga je prije nekoliko godina, zbog projekta "Borat", tužio Kazahstan.
 
"Sacha Baron Cohen i Universal Pictures trebali bi preuzeti odgovornost i na početak filma napisati kako mu je namjera širiti homofobiju", izjavio je Brad Luna iz udruge Human Rights Campain, a priopćenje je poslala i udruga GLAAD: "Nekim članovima naše zajednice film se dopada, ali najviše ih je ipak nezadovoljnih. Smatramo da film šalje krivu sliku, a neke šale gospodina Cohena su krajnje uvredljive".
 
 
Bruno u filmu, među ostalim, polugol šeta po ulicama ortodoksnog Jeruzalema, upada na modne revije i izaziva nerede, postavlja skandalozna pitanja, a u jednoj se sceni seksa dok njegov posvojeni sin spava nekoliko metara dalje. Sve to, smatraju udruge, svijetu ostavlja krivi dojam kad su u pitanju homoseksualci, ali se tvorac stilista Brune još nije oglasio po tom pitanju.
 
Ipak, vjerojatno ima spreman odgovor jer je takvo nešto mogao iočekivati. I nezadovoljstvo gay udruga svakako spada u promociju projekta koji je već prozvan najiščekivanijim filmom godine, a kojeg je Cohen promovirao i gologuzim slijetanjem na Eminemovu glavu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala