Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Batman s Robertom Pattinsonom ostvario odličan start u kinima diljem svijeta
"The Batman" je prvi vikend prikazivanja zaradio skoro 250 milijuna dolara

Novi "Batman" s Robertom Pattinsonom ostvario odličan start u kinima diljem svijeta

Foto: YouTube

Zaštitnik Gothama ponovno osvaja kina, gledatelje i kritičare!

The Batman Matta Reevesa s prikazivanjem je krenuo krajem prošlog tjedna i odmah oduševio i kritiku i publiku, s tim da ga neki kritičari proglašavaju jednim od najboljih filmova o Batmanu, te filmova o superjunacima općenito (na portalu Rotten Tomatoes zasad ima 85%).

Brojke su trenutno ovakve: na domaćem tržištu (Sjeverna Amerika) zaradio je 128,5 milijuna dolara te je time postao tek drugi film tijekom pandemije koji je ostvario start veći od 100 milijuna dolara. U ostatku svijeta na 74 međunarodnih tržišta zaradio je još 120 milijuna dolara (najbolju zaradu ostvario je u Ujedinjenom Kraljevstvu s 18,4 milijuna, slijedi Meksiko s 12 milijuna), što ukupno iznosi 248,5 milijuna – odličan start za film koji je koštao oko 200 milijuna dolara. The Batman jedan je od rijetkih holivudskih filmova koji će biti prikazan u Kini gdje se očekuje dobar dio zarade, ali tek od 18. ožujka za kad je planirana premijera. Film neće biti prikazan u Rusiji jer ga je Warner Bros. povukao s tog tržišta zbog napada na Ukrajinu.

Nova priča o Batmanu (Robert Pattinson) donosi možda dosad najmračniji pogled na Brucea Waynea i njegove ranije dane kad je bio najbolji detektiv na svijetu. U svojoj potrazi za pravdom otkriva korupciju u Gotham Cityju dok lovi manijakalnog ubojicu poznatog kao Riddler (Paul Dano). U ostalim ulogama su Zoë Kravitz kao Catwoman, Andy Serkis kao Alfred Pennyworth, Colin Farrell kao Pingvin i Jeffrey Wright kao policijski načelnik James Gordon.

The Batman u hrvatskim kinima također igra od 3. ožujka i na prvom je mjestu gledanosti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala