Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gary Oldman se vratio u špijunsku igru
U novoj Apple TV+ seriji "Slow Horses" Oldman predvodi grupu propalih britanskih špijuna

Gary Oldman se vratio u špijunsku igru

Apple TV+ je objavio službeni trailer za Slow Horses, nadolazeću seriju o špijunaži u kojoj glavnu ulogu ima Gary Oldman, kao nezainteresirani vođa grupe propalih britanskih špijuna. Serija se temelji na bestseller romanima autora Micka Herrona.

Trailer nam predstavlja Slough House, špijunski odjel u koji MI5 stavlja sve one koji su ispod standarda. Namrgođeni i beznadan vođa Slough Housea, Jackson Lamb (Oldman) pozdravlja novopridošle agente naglašavajući kako su gubitnici i da je raditi s njima najniža točka njegove razočaravajuće karijere.

Slough House je inače mjesto na kojem karijere umiru, a bivši špijuni prisiljeni su provesti svoje dane baveći se papirologijom i gledajući kako im vrijeme sporo curi kroz prste. No kada nađu trag u jednoj otmici, dobiju šansu još jednom dokazati kako ipak nešto vrijede. No Lamb nije pretjerano oduševljen što se žele i dalje baviti stvarnim špijunskim poslom, ali ga ipak uspiju uvući u tu priču, posebno kada otkriju nelegalna djela koja bi mogla uključivati i ljude unutar agencije MI5.

Osim izvanrednog Oldmana u glavnoj ulozi, u seriji također glume Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Olivia Cooke, Saskia Reeves, Dustin Demri-Burns, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Paul Higgins, Freddie Fox, Chris Reilly, Steve Waddington, Paul Hilton, Antonio Aakeel i Peter Judd, a u gostujućoj se ulozi očekuje i Jonathan Pryce.

Prva sezona adaptacija je prve knjige u Herronovom špijunskom serijalu, a prve epizode će na Apple TV+ stići već 1. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala