Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 25.2.
Odlične serije i reprize starijih i novijih filmova

TV Preporuke dana – Petak 25.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 25. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Van der Valk, HTV 2 u 21 sat
Nizozemski detektiv Van der Valk mora riješiti groteskno ubojstvo Susie De Windt, odvjetnice čije je unakaženo truplo pronađeno razapeto u vjetroelektrani. Na trbuhu joj je urezano slovo X, a u jakni ima tajanstvenu poruku. Mladi policajac Job Cloovers vraća se na dužnost, zbog čega je potajno laknulo čak i Van der Valku.

Nevjera, Nova TV u 21:35 sati
Dok Asja otvara nova vrata u svom životu, puna pustolovina, ne zna što će joj vrijeme donijeti... Asja, koja odlučuje vratiti se u Tekirdag zbog nasilja koje je Ali doživio u školi, otvara još jednu novu stranicu.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:35 sati
Strašna nesreća na ulicama predgrađa budi u Jacku bolna sjećanja, prisiljavajući ga da preispita svoju prošlost. Član žrtvine obitelji odlučuje uzeti pravdu u svoje ruke, dok forenzički dokazi koje otkriva Lyelleov tim upućuju na umiješanost terorist.

FILMOVI

22 milje, HTV 1 u 20:10 sati
James Silva je operativac najcjenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora osigurati i prevesti do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspjeti u svojem naumu? Koga će žrtvovati kako bi uspio?

U gori raste zelen bor, HTV 3 u 22 sata
Kao Kad čuješ zvona i ovaj film nastao je prema ratnim memoarima istaknutog borca i poslijeratnog društveno-političkog radnika Ivana Šibla.

Začin za brak, Nova TV u 22:50 sati
Kay (Meryl Streep) i Arnold (Tommy Lee Jones) su par posvećen jedno drugom, ali rutina je natjerala Kay na razmišljanje kako da oživi čar braka. Kada čuje za popularnog bračnog savjetnika iz malog gradića Great Hope Springs, ona se odlučuje uvjeriti supruga na bračno savjetovanje.

Američki gangster, RTL u 23 sata
Nitko nije primjećivao Franka Lucasa (Washington), mirnog vozača jednog od najutjecajnijih crnačkih šefova mafije, Ellswortha Johnsona, ali kada njegov šef iznenada umre, Frank iskorištava pukotinu nastalu u strukturi moći za stvaranje svog vlastitog carstva. Svojom pronicljivošću i strogom poslovnom etikom uspijeva se uzdići na sam vrh tržišta droge u Harlemu.

Prilaz Cloverfield 10, HTV 1 u 23:55 sati
Nakon automobilske nesreće mlada se djevojka probudi u podrumu nepoznatog muškaraca. On tvrdi da ju je on spasio te da se u međuvremenu dogodila ekološka katastrofa u svijetu. Djevojka ne zna može li mu vjerovati te odluči pobjeći iz podruma, iako ne zna što je očekuje vani.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala