Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Haley, Brooke i Peyton ponovno zajedno
Poznat je datum prikazivanja epizode serije "Good Sam" u kojoj se pojavljuju nekadašnje kolegice iz "One Tree Hilla"

Haley, Brooke i Peyton ponovno zajedno

Foto: Depositphotos

Serija Good Sam okupila je ženske zvijezde nekadašnje tinejdžerske hit serije One Tree Hill, a sad je konačno poznato kad epizoda stiže na male ekrane!

Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz gostovat će u jednoj epizodi medicinske dramske serije Good Sam u kojoj glavnu ulogu ima Sophia Bush. Epizoda je snimljena u siječnju u Torontu, a na malim ekranima naći će se 23. ožujka.

Radnja serije prati doktoricu Sam Griffith (Bush) koja je prisiljena natjecati se s vlastitim ocem, doktorom Robom Griffithom (Jason Isaacs), nakon što se on probudi iz kome i očekuje da će se samo vratiti na mjesto šefa kirurgije – kad sazna da je upravo njegova kćer preuzela odjel. On se ne može pomiriti s tim i svaki dan u pitanje dovodi njezinu stručnost što ujedno prijeti njihovom ionako kompliciranom odnosu otac-kćer.

Burton i Lenz glume sestre Gretchen i Amy Taylor koje će se susresti s doktoricom Sam kad Amy bude zaprimljena u bolnicu u Detroitu. Više informacija o radnji još uvijek nije poznato, a vijest o ponovnom okupljanju objavile su prije mjesec dana glumice na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Bush, Burton i Lenz glumile su u tada jako popularnoj seriji One Tree Hill, koja je s prikazivanjem krenula 2003. godine, kao Brooke Davis, Peyton Sawyer i Haley James. Burton je seriju napustila nakon šeste sezone 2009. godine, a Bush i Lenz glumile su do kraja serije 2012. godine. Za sve kojima jako nedostaje serija, sve tri glumice i prijateljice vode iHeartRadio podcast naziva Drama Queen u kojem se prisjećaju snimanja.

Serija Good Sam ovog siječnja počela je s prikazivanjem i svake srijede na CBS-u izlazi nova epizoda, a nalazi se i na streamingu Paramount+.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala