Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Evan Rachel Wood o optužbama protiv Marilyna Mansona u traileru za Phoenix Rising
HBO u ožujku donosi dokumentarni film u dva dijela

Evan Rachel Wood o optužbama protiv Marilyna Mansona u traileru za "Phoenix Rising"

Foto: YouTube

„Danas sam ovdje kako bih govorila o Brianu Werneru, svijetu poznatiji kao Marilyn Mason“, govori Evan Rachel Wood u prvoj najavi za dokumentarni film Phoenix Rising.

HBO dokumentarni film Amy Berg u dva dijela predstavljen je prošlog mjeseca na Sundance filmskom festivalu i donosi istinitu priču Evan Rachel Wood i njezinim optužbama za zlostavljanje protiv Marilyna Mansona te njezino upoznavanje ostalih žrtvi koje su progovorile protiv poznatog pjevača.

Nakon premijere u Sundanceu film je privukao pažnju i zbog toga što je Wood u njemu otkrila kako je praktički bila silovana ispred kamere. Riječ je o snimanju video spota za Mansonov spot Heart-Shaped Glasses 2007. godine kad je imala 19 godina, a navodi kako je na setu na silu dobila absint pa je jedva bila pri svijesti kad se Manson umjesto simulacije seksa za spot upustio u pravi odnos s njom. Manson je negirao optužbe.

U službenom sinopsisu HBO navodi kako dokumentarac prati glumicu i aktivisticu Evan Rachel Wood koja zbog svog iskustva kao preživjela obiteljskog nasilja kreće u potragu za pravdom, zaliječiti generacijske rane i preuzeti kontrolu nad svojom pričom. Skoro desetljeće nakon bijega od opasne veze Wood je jedna od autorica i uspješna kao lobistica za usvajanje takozvanog The Phoenix Act, dokument kojim se želi produžiti rok za zastarijevanje za slučajeve obiteljskog nasilja u Kaliforniji. Wood vrlo hrabro navodi vlastito iskustvo kako bi problem učinila vidljivijim.

Prvi dio dokumentarnog filma Phoenix Rising punog naziva Phoenix Rising: Don’t Fall premijerno će biti prikazan na HBO kanalu 15. ožujka, a drugi dio Phoenix Rising: Stand Up 16. ožujka. Obje epizode bit će dostupne na streamingu HBO Max već 15. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala