Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: Blade Runner postaje serija
Amazon studio u suradnji s Ridleyjem Scottom priprema igranu seriju prema kultnom filmu

Službeno je: "Blade Runner" postaje serija

Replikanti stižu na male ekrane! Amazon studio u pripremi ima novi projekt: igranu seriju smještenu u svijet Blade Runnera! Ridley Scott, koji je režirao originalni Blade Runner film 1982. godine, na novom će projektu raditi kao izvršni producent.

Serija bi trebala nositi naziv Blade Runner 2099, a radnja bi trebala biti smještena 50 godina nakon posljednjeg filma Blade Runner 2049, koji je režirao Denis Villeneuve.

Silka Luisa na seriji će raditi kao showrunner te će napraviti scenarij i raditi na njoj kao izvršna producentica. Ridley je navodno izrazio želju kako bi želio režirati neke od epizoda nove serije, ali za sada još nije potvrđeno kako će preuzeti redateljsku palicu.

Ovaj projekt je navodno prioritet za Amazon studio tako da se očekuje da bi produkcija trebala vrlo brzo mogla krenuti. Za sada nisu otkriveni nikakvi okvirni datumi, ali je navodno ovaj projekt prvi po redu za Amazon tako da bismo seriju na malim ekranima mogli gledati vrlo brzo.

Originalni Blade Runner temeljio se na romanu Do Androids Dream of Electric Sheep? autora Philipa K. Dicka, a smješten je u distopijsku 2019. godinu i donosi priču o Ricku Deckardu (Harrison Ford), koji radi kao Istrebljivač, svojevrsni policajac čiji je zadatak zauvijek "umiroviti" androide znane kao replikanti. U vrijeme kada je izašao film nije naišao na odobravanje kritike, ali je s vremenom postao kultni klasik te je smatran jednim od najboljih znanstveno-fantastičnih filmova ikada napravljenih.

M.M.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala