Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Petru Maroju nakon TV šamara čekaju tri nove serije
Nije svako zlo za zlo - jedni su je izbacili iz "Farme", a drugi pozvali u brojne nove TV projekte

Petru Maroju nakon TV šamara čekaju tri nove serije

PIŠE: Dario Petruševski                    
Foto: Nova TV

Zadarska manekenka Petra Maroja bez medija je izdržala tjedan dana, a onda je pohitala u novine kako bi obrazložila svoje postupke u "Farmi", ali i pohvalila se novim poslovnim ponudama. Čini se da joj je drama na seoskom imanju donijela puno više dobrih stvari - sprema se na čitanje tri scenarija koja su joj stigla dok se pred kamerama prepirala sa Simonom Gotovac. Nema što, nova zvijezda sapunica je rođena.
 
"Izlazak iz reality showa je uvijek povratak u nekakvu stvarnost i sam po sebi nije lak. Moj povratak u stvarnost se dogodio u specifičnim okolnostima o čemu ostavljam svakome da sam donese zaključke i komentare. Drago mi je da je pobijedio Mario Mlinarić, mislim da je on to jako htio i uložio jako puno u to. O podjeli dobitka jedina je istina da sam imala ponudu od jednog potencijalnog ženskog pobjednika", izjavila je Petra Maroja za tjednik Extru i dodala kako joj je prvi i najveći plan polaganje preostalih ispita. Tad će se, kaže, odlučiti za jednu od tri serije koje trenutno razmatra.
 
 
Za sve vas koji niste upoznati s "medijskom pozadinom" nove sapuničarske zvijezde, red je da spomenemo kako se, nakon silnih godina provedenih na pisti, "proslavila" kratkom vezom s Romanom Majetićem. Nakon prekida oboje su boravili na naslovnicama, a Petra je medijsku pažnju iskoristila u poslu i dobila ulogu u sapunici "Sve će biti dobro". Ironijom sudbine, upravo je ta serija pregazila Majetićev "Zakon ljubavi" koji je iz etera povučen nakon nekoliko epizoda. Medijski gledano, Petra je iz svega izišla kao pobjednica - ako se plakanje i čupanje na "Farmi" pobjedom nazvati može.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala