Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gisele Bündchen od paparazza bježi u Hrvatsku
Kad srce kaže ljeto, kaže Hrvatska, a kad kaže Hrvatska, Gisele čuje - zemlja bez paparazza

Gisele Bündchen od paparazza bježi u Hrvatsku

PIŠE: Dario Petruševski

Jadranske plaže mogle bi ovog ljeta ugostiti najbolje plaćenu manekenku na svijetu, 28-godišnju Gisele Bündchen, koja je priznala da se o našoj obali u svijetu poznatih priča kao o "raju bez paparazza". U intervjuu za Gloriju Glam otkrila je i kako je na početku karijere živjela s Korinom Longin, manekenkom iz Zadra koja već duže vrijeme izbjegava hrvatske medije. "Iz Hrvatske poznajem jednu manekenku duge crne kose s kojom sam dijelila sobu u New Yorku kao 16-godišnjakinja, na samom početku karijere", izjavila je Gisele.
 
"Korina Longin! Više se nikad poslije nismo vidjele, tako da nemam nikakvih vijesti o njoj, čak ne znam ni radi li još. No, sjećam se da je bila vrlo samouvjerena i ponosna na to što je iz Hrvatske, pa sam pomislila kako je to zemlja koju vrijedi posjetiti. A nakon što sam čula da bih na krstarenju Jadranom mogla izbjeći paparazze, definitivno sam počela razmišljati o Hrvatskoj kao o mjestu za miran obiteljski odmor", rekla je za Gloriju Glam Gisele Bündchen, koja se ove godine dvaput vjenčala za Toma Bradyja, igrača američkog nogometa.
 
 
Uz manekensku karijeru, kojom je oborila rekorde zarade, Gisele uspješno gradi i onu poslovnu. Dizajnira odjeću i obuću, a navodno se i bavi nekretninama, a posao ne jenjava ni otkad se udala. "U poslu pronalazim zadovoljstvo i ne dijelim ga previše od ostatka života. Svjesna sam da imam jedan od najljepših poslova na svijetu i trudim se to cijeniti u svakom trenutku", izjavila je svojedobno prelijepa Brazilka.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala