Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Colin Farrell i Jodie Turner-Smith u futurističkoj drami After Yang
Kogonada ima novi film koji bi nas mogao oduševiti

Colin Farrell i Jodie Turner-Smith u futurističkoj drami "After Yang"

Foto: YouTube

Iz A24 stiže prva najava za dugo očekivani, novi igrani film hvaljenog redatelja.

Južnokorejski redatelj Kogonada (riječ je o pseudonimu, pravo ime nitko ne zna) oduševio je kritiku i publiku 2017. godine svojim prvim igranim filmom Columbus tako da su svi jedva čekali njegov novi projekt. SF drama After Yang bila je predstavljena prošle godine na Filmskom festivalu u Cannesu i nedavno na Sundance filmskom festivalu, a sad imamo priliku vidjeti prvu najavu.

Obiteljska drama je snimljena prema kratkoj priči Saying Goodbye To Yang Alexandera Weinsteina o omiljenom androidu djevojčice Mike (Malea Emma Tjandrawidjaja). Kada se robot imena Yang (Justin H. Min) pokvari njezin će otac Jake (Colin Farrell) pokušati pronaći bilo kakav način da ga popravi, a usput će shvatiti da je propuštao važne životne trenutke pa će se ponovno zbližiti sa suprugom (Jodie Turner-Smith) i kćeri. Malo-pomalo, nestajat će distanca za koju nije bio niti svjestan da postoji.

Osim režije i scenarija Kogonada potpisuje i montažu, a Benjamin Loeb kinematografiju. Haley Lu Richardson, koja je glumila u drami Columbus, ovdje ima manju ulogu. Ostatak glavne glumačke ekipe čine Sarita Choudhury, Clifton Collins Jr. i Ritchie Coster.

Ako je suditi prema kritikama s dosadašnjih festivala After Yang će biti još jedan Kogonadov pogodak, a je li to stvarno tako saznat ćemo 4. ožujka kad film stigne u odabrana kina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala