Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dylan McDermott umjesto Juliana McMahona u seriji FBI: Most Wanted
Četvrta sezona donijet će nam sasvim novi glavni lik

Dylan McDermott umjesto Juliana McMahona u seriji "FBI: Most Wanted"

Foto: YouTube

Dylan McDermott napušta ulogu glavnog negativca u seriji Law & Order: Organized Crime kako bi glumio glavnog junaka u jednoj drugoj kriminalističkoj drami Dicka Wolfa.

Riječ je o seriji FBI: Most Wanted (spin-offu drame FBI) koju je neki dan napustio glavni glumac Julian McMahon kojeg smo gledali u ulozi specijalnog agenta Jessa LaCroixa ove tri sezone. Njegovo zadnje pojavljivanje u toj ulozi bit će u finalu aktualne sezone, 8. ožujka. McMahon je za Variety neki dan izjavio da je s producentima već dulje vrijeme razgovarao o odlasku iz serije kako bi se posvetio novim kreativnim izazovima.

“Ovi razgovori dali su nam priliku da složimo najjednostavniji način da napustim seriju. Želio bih izraziti duboku zahvalnost i divljenje što sam imao priliku raditi s Dickom Wolfom i Peterom Jankowskijem. … Želim sve najbolje za seriju i cijelu ekipu, za što veći uspjeh u budućnosti“, rekao je McMahon, a Wolf dodao kako su tužni što Julian odlazi jer je njegova interpretacija Jessa LaCroixa ključna za uspjeh serije FBI: Most Wanted, te mu je poželio sreću u daljnjoj karijeri.

Zasad nisu poznati detalji o liku koji će McDermott glumiti u seriji niti njegovo ime, samo se zna da je riječ o sasvim novoj ulozi koja će popuniti mjesto u FBI jedinici čiji je zadatak praćenje i hvatanje zloglasnih kriminalaca na listi Najtraženijih. McDermott je u dvije sezone serije Organized Crime glumio glavnog neprijatelja Elliota Stablera (Christopher Meloni), Richarda Wheatleya, a njegova priča u toj seriji trebala bi uskoro završiti tako da se više neće pojavljivati u njoj i imat će slobodan raspored za novi projekt.

Serija FBI: Most Wanted kod nas je prevedena FBI: Najtraženiji i prikazuje se na Fox Crime kanalu. U ostalim ulogama su Alexa Davalos, Roxy Sternberg, Keisha Castle-Hughes i Miguel Gomez.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala