Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jared Leto i Anne Hathaway opijeni moći u seriji WeCrashed
Objavljen je prvi trailer za novu Apple TV+ seriju o tvorcima neslavno propale tvrtke WeWork

Jared Leto i Anne Hathaway opijeni moći u seriji "WeCrashed"

Apple TV+ je napokon objavio prvi trailer kao i datum premijere svoje najnovije mini-serije WeCrashed, u kojem Jared Leto i Anne Hathaway glume par koji je stajao iza neslavno propalog startupa WeWork.

Serija će pratiti uspon i pad tvrtke iz perspektive ovog para, koji pokušava otkriti što se dogodilo njihovoj ljubavi kada je WeWork od unosne kompanije postala meta nekoliko tužbi za neprilično ponašanje.

Trailer nam predstavlja Adama Neumanna (Leto), suosnivača tvrtke WeWork te njegovu suprugu Rebeku Neumann (Hathaway). U traileru je par ludo zaljubljen i ponosan na budućnost koju stvaraju s tvrtkom WeWork koja raste. No kada zaista i uspiju Adama opije moć te postaje još više pun sebe što ga dovede do sukoba s pravdom radi nepriličnog ponašanja, ali i negativno utječe na njegov brak.

WeCrashed se temelji na hit podcastu WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork. I podcast i nadolazeća serija nadahnuti su istinitom pričom o tome kako je WeWork od malene tvrtke postao kompanija vrijedna 47 milijardi u manje od deset godina što je strmoglavo propalo kada se par Neumann našao usred žalbi koje su uključivale zlouporabu droga, seksualno zlostavljanje, neprilično ponašanje sa zaposlenicima i sumnjivu poslovnu praksu.

Tvorci serije su Lee Eisenberg i Drew Crevello, a redateljsku palicu drže John Requa i Glenn Ficarra. Kyle Marvin nalazi se u ulozi drugog suosnivača WeWorka Miguela McKelveyja, a u seriji također glume America Ferrera i O-T Fagbenle.

WeCrashed će s prve tri epizode na Apple TV+ stići 18. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala