Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rukomet: Hrvatska protiv BiH danas na malim ekranima
Ususret nadolazećem Europskom prvenstvu naši će rukometaši prvo odmjeriti snage s ekipom BiH u Osijeku

Rukomet: Hrvatska protiv BiH danas na malim ekranima

Foto: RTL

Nakon prve faze priprema odrađenih u Zagrebu te drugog dijela u Poreču, naša muška izabrana vrsta, pod vodstvom novog izbornika Hrvoja Horvata, ovaj tjedan seli u Osijek, gdje će odraditi i posljednju probu prije nastupa na nadolazećem Europskom prvenstvu, koje se od 13. do 30. siječnja 2022. održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

Hrvatska je domaćin već tradicionalnog Croatia Cupa, prijateljskog turnira koji se ove godine održava u Osijeku od 6. do 8. siječnja, uz izravan prijenos svih utakmica na glavnom kanalu RTL-a, a osim naših rukometaša, na njemu će nastupiti i reprezentacije Rusije te Bosne i Hercegovine.

Utakmica Hrvatska – Bosna i Hercegovina na rasporedu je u četvrtak, 6. siječnja od 16:40 sati, Bosna i Hercegovina i Rusija odmjerit će snage u petak, 7. siječnja od 16:40 sati, a turnir zatvaraju Hrvatska i Rusija u subotu, 8. siječnja od 16:40 sati.

Od Nove godine Hrvatska je rukometna reprezentacija konačno kompletna i spremna za završnu fazu priprema jer su se treninzima priključili i reprezentativci iz Bundeslige pa će, nakon lošije predstave i poraza u prijateljskoj utakmici protiv Slovenije prošli tjedan, naši rukometaši u punom, ali prilično pomlađenom sastavu konačno moći pokazati u kakvoj su formi samo nekoliko dana uoči novog velikog natjecanja.

Ždrijeb je Hrvatsku na smjestio u jaku skupinu C u kojoj su još Srbija, Ukrajina te Francuska, s kojom igramo prvu utakmicu na prvenstvu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala