Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Osjećaji - nova dokumentarna serija Roberta Knjaza
Otkrijte zašto ljubav iskazujemo sočnim poljupcima, a ljutnju sočnim psovkama

"Osjećaji" - nova dokumentarna serija Roberta Knjaza

S HRT-a širi se uzbudljiva vijest, stiže nam emisija o osjećaja šest! Nova zabavna i poučna dokumentarna serija autora Roberta Knjaza bavi se našim svakodnevnim životnim suputnicima: srećom, tugom, ljubavi, mržnjom, strahom i ljutnjom. Prva epizoda Strah na rasporedu je u nedjelju, 16. siječnja, u 20:45 na Prvom.

Bilo virtualno, bilo fizički posjećujemo različite zemlje kako bismo otkrili kako emocije oblikuju različite kulture. Osjećaje raskrinkavaju domaći i svjetski stručnjaci, među njima i profesor za plakanje iz Japana, kao i Etiopljanin - svjetski rekorder u najdužem smijanju.

Otkrijte zašto ljubav iskazujemo sočnim poljupcima, a ljutnju sočnim psovkama. Otkrijte koja je razlika između depresije i tuge te kako izgledaju najveseliji svjetski pogrebi. Saznajte kako izgleda sretni životni stil Skandinavaca te zašto internet najsretnijim čovjekom na svijetu proglašava - Hrvata.

Razgovaramo s čovjekom koji ne osjeća baš nikakav strah te sa stanovnicima Ruande koji, nakon genocida, ne osjećaju nikakvu mržnju. Upoznajući osjećaje, upoznajte sami sebe i naučite upravljati svojim emocijama.

O, čemeru! O, tugo! Nećete još dugo! Mlado i staro plače od sreće, nek' bujica osjećaja s HRT-a poteče.

1. epizoda: Strah

Saznajemo ima li života bez straha te kako u nama nastaje ova najjača ljudska emocija. Otkrivamo koji strah paralizira čak tri milijuna Japanaca. Razgovaramo s jedinim čovjekom na svijetu koji ne osjeća baš nikakav strah. Istražujemo može li strah čovjeka pretvoriti u Hulka te kako žive ljudi s neugodnim fobijama. O kaskaderima, paucima i zebrinom poučku gledaj u prvoj epizodi Osjećaja. Samo hrabro!

Autor dokumentarne serije je Robert Knjaz. Urednik je Tomislav Mršić.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala