Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Arnett mijenja Armieja Hammera u Next Goal Wins
Redatelj Taika Waititi je za nadolazeću sportsku komediju odlučio naći zamjenu za osramoćenog glumca

Will Arnett mijenja Armieja Hammera u "Next Goal Wins"

Foto: DepositPhotos

Čini se da zamjene u igri nisu ograničene samo na nogometni teren: Taika Waititi odlučio je za svoju nadolazeću nogometnu komediju Next Goal Wins promijeniti jednog od glumaca. Armie Hammer, koji je punio novinske stupce radi navodnog kontroverznog ponašanja i policijske istrage koja je tome uslijedila, neće glumiti u novom Waititijevom filmu već će ga u toj ulozi zamijeniti Will Arnett.

Hammerova uloga u Waititijevom filmu trebala je biti manjeg opsega, ali ju sada navodno planiraju povećati za Arnetta.

Waititi radi adaptaciju istinite priče o nogometnoj momčadi Američke Samoe, koja je smatrana najgorom nogometnom momčadi na svijetu. Kako bi promijenili svoj status tijekom kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2014. godine, ekipa angažira bivšeg nogometnog igrača i trenera kojem je potrebna dobra prilika, Thomasa Rongena (Michael Fassbender) kako bi im u tome pomogao. Zadatak je poprilično težak, posebno gledajući njihove prijašnje rezultate, najviše poraz od Australije 2002. godine, kada su izgubili s 31-0.

Uz Fassbendera i Arnetta, u filmu Next Goal Wins također glume Elizabeth Moss i Oscar Knightley. Njima se pridružuje i novopridošli Kaimana u ulozi Jaiyah Selua, prvog nebinarnog nogometaša koji je sudjelovao na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Film Next Goal Wins temelji se na istinitoj priči i istoimenom dokumentarnom filmu iz 2014. godine, a kada bi trebao stići na velika filmska platna još uvijek nije otkriveno.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala