Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Sveti Stjepan, 26.12.
Za razliku od prethodne godine, današnji blagdan donosi ogroman izbor sadržaja kroz cijeli dan

TV Preporuke dana – Sveti Stjepan, 26.12.

Foto: YouTube

Kako bismo vam olakšali traženje i odabir što gledati ovih blagdana donosimo detaljan pregled filmova i serija na HRT-u, RTL-u, Nova i Doma TV!

HTV 1 u 7:35 sati prikazuje klasični obiteljski film Divan život, a u 15 sati možete pogledati romantičnu dramu Kraljevski božićni bal. Oko 20 sati pogledajte novi nastavak domaće humoristične serije Mrkomir Prvi, a u 21:35 sati na redu je dokumentarni film Sretan rođendan g. Bean! koji istražuje razloge popularnosti kultne humoristične serije te donosi najpoznatije scene i intervjue.

Na HTV-u 2 u 9:50 sati dirnut će vas humorna drama Smisao života jednog psa na koju malo tko ostane ravnodušan, a u 16:30 slijedi ništa manje dirljiva obiteljska fantastična drama Čudo u 34. ulici iz 1994. godine. U večernjem terminu tu je Najveći showman, vizualni i glazbeni spektakl u kojem Hugh Jackman tumači lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma.

HTV 3 od 17 sati do kraja dana ima odlične filmove različitih žanrova: vestern McLintock, dramu Balade Petrice Kerempuha, humornu dramu The Specials, romantičnu komediju Paterson, fantastičnu dramu Koliba te dramu Crowded Day.

RTL i danas ima odlične filmove, a sve kreće u 8 sati novim nastavkom Snježne kraljice, Snježna kraljica 3: Vatra i led, u 11 sati slijedi humorna drama o obiteljskom okupljanju Božićno čudo, a u 13:05 pogledajte posljednju avantura mladog čarobnjaka u filmu Harry Potter i darovi smrti, 2. dio. U 17 sati RTL predstavlja domaću emisiju Dobra strana 2021. koja donosi pregled ove godine. TV premijera animirane avanture Tvrd orah o skupini životinja koja pokušava preživjeti zimu starta u 20:15 sati, a za sve željne romantike nakon crtića slijedi romantična komedija Ljubav i praznici.

Nova TV u jutarnjem i dopodnevnom terminu donosi blagdanske filmove: obiteljsku dramu Božić s Holly, komediju U potrazi za Djedom Božićnjakom, te romantične filmove Božićno vjenčanje i Božić na kraljevski način. Za sve ljubitelje Pokémona tu je igrana akcijska avantura Detektiv Pikachu u kojoj je Ryan Reynolds posudio glas omiljenom Pokémonu (14:35 sati). Za male i velike u 20:15 sati prikazuje se Kralj lavova u režiji Jona Favreaua koji nas vraća u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. U kasnijem terminu pogledajte epski spektakl Egzodus: Bogovi i Kraljevi u kojem glavne uloge imaju Christian Bale i Joel Edgerton (22:30 sati).

Doma TV prikazuje uglavnom reprize od prethodnog dana, a od 18:15 sati slijede romantične komedije Vjenčajmo se na Božić, Božić na planini, Božić ovisnice o obući i Božićna ruža.

RTL 2 u 20:15 sati donosi kultnu horor komediju Gremlini.

RTL Kockica prikazuje standardni program.

Sretan Božić želi vam ekipa MojTV-a!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala