Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis komentirale optužbe protiv Chrisa Notha
Tri anonimne žene optužile su glumca za seksualno zlostavljanje

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis komentirale optužbe protiv Chrisa Notha

Foto: Depositphotos

Zvijezde serije Seks i grad te nastavka I tek tako Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis komentirale su optužbe za seksualno zlostavljanje protiv bivšeg kolege Chrisa Notha, kojeg smo u novoj seriji gledali u prvoj epizodi.

Dvije žene anonimno su istupile protiv Notha: zaposlenica u zabavnoj industriji optužila ga je za silovanje 2004. u Los Angelesu, a novinarka je navela kako ju je Noth zlostavljao 2015. u New Yorku. Ubrzo nakon toga tvrtka Peloton je povukla svoju reklamu s Nothom, a CBS ga je maknuo sa svoje dramske serije The Equalizer.

Noth je opovrgnuo optužbe: "Optužbe protiv mene od strane pojedinaca koje sam upoznao prije nekoliko godina, čak i desetljeća, su kategorički lažne. Ove priče mogu biti od prije 30 godina ili 30 dana – ne znači ne – i to je granica koju nikad nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje zašto baš sada stižu ove optužbe. Ne znam zašto, ali znam ovo: nisam zlostavljao ove žene."

U međuvremenu pojavila se i treća optužba protiv Notha za napad koji se dogodio 2010. godine te je Notha kao klijenta odbacila i agencija za talente A3 Artists Agency.

Noth je reprizirao svoju ulogu Face u prvoj epizodi serije I tek tako te je njegov lik tragično završio, a radnja serije bavi se Carrie (Parker) i njezinim nošenjem s tragičnim događajem i nastavkom života u gradu uz najbolje prijateljice Mirandu i Charlotte (Nixon i Davis). Nove epizode serije I tek tako premijerno se prikazuju četvrtkom na HBO kanalu, a sutra je na rasporedu četvrta epizoda od njih deset.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala