Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Peloton reklamom odgovorio na spornu scenu iz serije I tek tako
Novi nastavci serije "Seks i grad" malo koga su ostavili ravnodušnim

Peloton reklamom odgovorio na spornu scenu iz serije "I tek tako"

Foto: Twitter

Prve dvije epizode nastavka serije Seks i grad nazvane I tek tako (And Just Like That...) malo koga su ostavile ravnodušnim. Ipak, jedna ključna tvrtka odlučila je iskoristiti radnju i okrenuti situaciju u svoju korist!

NAPOMENA: SLIJEDE SPOILERI IZ NOVIH EPIZODA!

Poznata tvrtka za fitness opremu Peloton dala je humorističan odgovor na dramatičnu situaciju na kraju prve epizode nove serije koja završava smrću jednog od najvažnijih likova. Faca (Chris Noth) u završnim scenama odradi 1000. vožnju na Peloton biciklu nakon čega dobije jaki infarkt što ostavlja Carrie (Sarah Jessica Parker) u apsolutnom šoku – i sve gledatelje.

Peloton je potvrdio da se u seriji smije koristiti njihovo ime i oprema, kao i fiktivna instruktorica Allegra koju glumi njihova stvarna instruktorica Jess King, ali nisu bili svjesni da će sve rezultirati smrću Carriene najveće ljubavi. Baš zato su situaciju okrenuli u svoju korist i to reklamom u kojoj se Noth pojavljuje uz King u dnevnom boravku prigodno okićenom za blagdane, netom prije nego što će započeti novi trening. "Za nove početke. Hoćemo na novu vožnju? Život je prekratak da to ne napravimo", kaže Noth u reklami koja završava naracijom Ryana Reynoldsa koji navodi benefite korištenja Peloton bicikla.

"I tek tako, podsjetili smo svijet da bicikliranje potiče vaše srce, pluća i cirkulaciju čime smanjuje rizik za kardiovaskularne bolesti", kaže Reynolds, a reklama završava uz objavu "On je živ!"

Iz Pelotona su otkrili kako su reklamu snimili tijekom vikenda te da je cijeli projekt osmišljen i realiziran u manje od 48 sati. Nakon premijere serije I tek tako 9. prosinca i sporne smrti iz Pelotona je odmah stigla izjava kako je Faci presudio nezdrav život i korištenje cigara, a ne korištenje bicikla za vježbanje. Unatoč toj reakciji, dionice Pelotona nešto su pale, stoga ne čudi novi odgovor u vidu reklame.

Tvrtka Peloton maknula je reklamu 16. prosinca 2021. godine nakon nekoliko optužbi za seksualno zlostavljanje protiv Chrisa Notha koje su tijekom tog dana objavljene na raznim društvenim mrežama i stranim portalima. Ryan Reynolds također je maknuo reklamu sa svojih prvatnih društvenih mreža.

Serija I tek tako nastavak je kultnog Seksa i grada, a ovaj put pratimo Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu od komplicirane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

I tek tako u Hrvatskoj možete pratiti na streamingu HBO GO.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala