Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Claire Foy protiv Paula Bettanyja u seriji A Very British Scandal
Nova mini-serija predstavljena je trailerom, a donosi priču o razvodu braka Vojvode i Vojvotkinje Argyll

Claire Foy protiv Paula Bettanyja u seriji "A Very British Scandal"

BBC je otkrio trailer za A Very British Scandal, mini-seriju u kojoj glavne uloge imaju Claire Foy i Paul Bettany, a koja donosi priču o jednom od najpoznatijih razvoda u Europi. Priča prati Vojvodu i Vojvotkinju od Argylla tijekom 1960-ih. Par se odlučio razvesti, a njihova je brutalna brakorazvodna parnica razotkrila nevjeru, lažiranja, pljačku, podmićivanje i niz drugih zločina.

Trailer nam otkriva ono što smo mogli i očekivati od mini-serije: prikaz kako je ženin život stavljen pod mikroskop i kako je vrlo jednostavno okaljati žensku reputaciju, u odnosu na to kako se iste stvari odvijaju za muškarca.

Trailer nam također otkriva kako je Vojvotkinja bila napredna za svoje vrijeme te je otvoreno razgovarala o seksu i nije se bojala izreći svoje mišljenje. Vidjet ćemo kako izgleda javna brakorazvodna parnica, bez uljepšavanja tako da na momente izgleda i dosta zastrašujuće.

A Very British Scandal je nastavak antologijske serije A Very English Scandal s Hughom Grantom i Benom Whishawom koja je izašla 2018. godine i donijela priču također iz britanskih tabloida, o vođi Liberalne stranke koji je optužen za pokušaj ubojstva svog bivšeg ljubavnika. Serija je osvojila mnogobrojna priznanja, među kojima se ističu Emmy i Zlatni globus za Whishawa kao sporednog glumca.

Novu seriju napisala je Sarah Phelps, a redateljsku palicu drži Anne Sewitsky. A Very British Scandal svoju će premijeru imati 26. prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala