Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalna najava za Amazonov Hotel Transilvanija: Transformanija
Umjesto u kinima, novi nastavak animiranog hita gledat ćemo na streamingu u siječnju

Finalna najava za Amazonov "Hotel Transilvanija: Transformanija"

Foto: YouTube

Amazon Prime predstavio je novi, finalni trailer za Hotel Transilvanija 4 čiji je puni naziv Hotel Transilvanija: Transformanija (Hotel Transylvania: Transformania).

Nastavak popularnog animiranog serijala umjesto u kina dolazi na streaming servis nakon što je Amazon osigurao prava na film. Kino premijera bila je predviđena za kolovoz ove godine, pa za listopad, ali kad je Amazon kupio prava bilo je jasno da dolazi isključivo dolazi na streaming.

Radnja će ovaj put zakomplicirati stvari do maksimuma jer će Drakulina obitelj i prijatelji postati – ljudi! Kad Ivici dosadi što jedini nije čudovište u dvorcu saznat će za neobičan stroj koji je izmislio Van Helsing i koji može bilo koga pretvoriti u čudovište. Ivica je sretan što će konačno vidjeti kako je živjeti u čudovišnom izdanju, ali nešto pođe po krivu i on postane čudovište, a svi oko njega obični ljudi. To znači da je i Drakula izgubio sve svoje moći, a ekipa će morati naći rješenje prije nego se situacija pretvori u apsolutni kaos.

U originalu glasove su posudili Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan i Molly Shannon. Dok je film bio namijenjen za kino prikazivanje stajalo je da su u sinkroniziranoj verziji glasove dali Dražen Čuček, Ana Begić, Mila Elegović, Jan Kerekeš, Goran Grgić, Nenad Cvetko, Iva Šulentić, Robert Ugrina i Ozren Grabarić.

Režiju potpisuju Jennifer Kluska i Derek Drymon za koje je ovo redateljski debi, a scenarij su napravili Amos Vernon, Nunzio Randazzo i Genndy Tartakovsky.

Hotel Transilvanija: Transformanija na Amazon Prime stiže 14. siječnja 2022 godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala