Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: Colin Farrell glumit će Pingvina i u samostalnoj spin-off seriji!
Glumac će tako reprizirati svoju ulogu iz filma "The Batman" Matta Reevesa

Službeno je: Colin Farrell glumit će Pingvina i u samostalnoj spin-off seriji!

Foto: Depositphotos

Nakon što je HBO Max objavio kako pripremaju seriju The Penguin, spin-off filma The Batman u kojem ćemo gledati Roberta Pattinsona kao Batmana i Colina Farrella kao Pingvina, odmah se postavilo pitanje hoće li Farrell reprizirati svoju ulogu u seriji. Ovih dana Variety navodi kako ima službenu potvrdu da je glumac potpisao ugovor za snimanje serije!

Farrella ćemo tako u ovoj ulozi prvo upoznati kroz film Matta Reevesa koji u kinima očekujemo u ožujku, a serija radnog naziva The Penguin bi se trebala baviti Pingvinovim putem do moći u kriminalnom podzemlju Gothama. Pingvin iliti Oswald Cobblepot jedan je od najpoznatijih Batmanovih protivnika i negativaca iz Gothama, a dosad su ga imali prilike glumiti Burgess Meredith, Danny DeVito i Robin Lord Taylor.

Scenarij za seriju će napisati Lauren LeFranc, a redatelj filma Matt Reeves i producent Dylan Clark bit će izvršni producenti serije.

Colin Farrell možda je najpoznatiji po svojim filmskim ulogama (Jastog, Kriminalci na godišnjem, Sedam psihopata), ali ostvario je i zapažene uloge u televizijskim serijama pa ga tako trenutno možemo gledati u dramskoj avanturističkoj seriji Sjeverne vode, a odličnu ulogu ostvario je u drugoj sezoni HBO hit serije Pravi detektiv. Nedavno je završio sa snimanjem dramskog filma The Banshees of Inisherin na kojem je ponovno surađivao s kolegama iz krimi trilera Kriminalci na godišnjem Martinom McDonoughom i Brendanom Gleesonom.

The Batman u kina premijerno stiže 4. ožujka 2022. godine. Uz Pattinsona i Farrella među ostalim glume Zoë Kravitz, Andy Serkis, Paul Dano, Peter Sarsgaard, Amber Sienna, Jeffrey Wright i John Turturro. Seriju The Penguin očekujemo tijekom 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala