Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kratki teaser za specijal povodom 20 godina od prvog filma o Harryju Potteru
"Return to Hogwarts" okupit će zvijezde filmova kako bi proslavili 20. godišnjicu od izlaska "Kamena mudraca"

Kratki teaser za specijal povodom 20 godina od prvog filma o Harryju Potteru

Foto: YouTube

Stigla je pozivnica koju smo svi čekali: povratak u Hogwarts!

Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson pridružili su se mnogim ostalim članovima glumačke ekipe iz svih osam filmova o Harryju Potteru kako bi se vratili u Hogwarts proslaviti veliku godišnjicu od premijere prvog filma, Harry Potter i Kamen mudraca, od čega je prošlo 20 godina.

Specijal će donijeti detaljnu priču o tome kako su filmovi snimljeni, glumci će dati nove intervjue, međusobno razgovarati i prisjetiti se kako je snimljena jedna od najomiljenijih filmskih franšiza.

U kratkoj najavi možemo vidjeti Robbieja Coltranea, Matthewa Lewisa i Marka Williamsa, a uz njih i gore spomenutu glavnu trojku u specijalu će biti i Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Evanna Lynch, te mnogi drugi.

Filmski serijal nazvan Wizarding World snimljen je prema sedam knjiga autorice J. K. Rowling od kojih je napravljeno osam filmova (sedma knjiga ispričana je kroz dva filma, Darovi smrti 1. dio i Darovi smrti 2. dio) koji su ukupno zaradili 7,7 milijarde dolara u kinima diljem svijeta i treći su najuspješniji filmski serijal (prvi je Marvel Cinematic Universe, slijedi ga Star Wars, pa Wizarding World). Najaviše je zaradio posljednji film, Darovi smrti 2. dio, čak 1,342 milijarde dolara.

Specijal Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts bit će premijerno prikazan na streamingu HBO Max na Novu godinu, 1. siječnja 2022.!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala