Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


MojTV doznaje: Nova TV kupila Got Talent show
Hrvatska od jeseni, po uzoru na "Britain's Got Talent", traži svoju Susan Boyle i slične nebrušene dragulje

MojTV doznaje: Nova TV kupila "Got Talent" show

PIŠE: Dario Petruševski

Ludnica oko Susan Boyle nesumnjivo je utjecala i na domaće televizijske snagatore, pa će sličan show najesen osvanuti i u hrvatskom televizijskom eteru. Kako ekskluzivno doznajemo, Nova TV ovih je dana otkupila licencni show "Got Talent", a u potragu za nadprosječnim ljudima u svim scenskim segmentima (jer u njemu ne sudjeluju isključivo pjevači) kreće već ove jeseni. Siniša Svilan očito je prepoznao novu zlatnu koku, a u tome mu je nesumnjivo pomogao i više nego solidan uspjeh RTL-ovog glazbenog reality showa "Hrvatska traži zvijezdu".
 
Projekt radnog naziva "Croatia's Got Talent" u punom jeku priprema bit će tokom ljeta, a s prvim danima jeseni, doznajemo, kreću i audicije po hrvatskim gradovima. Show će voditi prokušani (ali ne i dokazani) tandem Nikolina Pišek i Mia Kovačić, u posljednje vrijeme rezerviran za sve moguće emisije zabavnog sadržaja. Iako su očajnim replikama gotovo uništile tjedne emisije "Farme" te dodatno srozale nedavno održani Hrvatski radijski festival, dvije ljepotice očito još uvijek privlače pažnju gledatelja, pa će neotkrivene talente voditi na putu do uspjeha.
 
 
Inače, licenca projekta "Got Talent" pripada komapniji SYCO, odnosno medijskom mogulu Simonu Cowellu. Iako je zbog izvanrednih sudionika najpoznatija upravo britanska verzija, show se emitira u više od dvadeset zemalja svijeta te pronalazi ljude s nevjerojatnim sposobnostima i talentima, o čemu svjedoči veliki broj otvaranja na YouTubeu, i to ne samo za britanske, već i njemačke, francuske, indijske, ruske i druge sudionike.
 
Franšiza "Got Talent" jedna je od najbrže rastućih u današnjoj televizijskoj industriji, te se uz "Najslabiju kariku", "Milijunaša", "Ples sa zvijezdama" i "Pop Idol" svrstava i u najprofitabilnije.
 
 
Pobjednik britanske verzije showa nagrađuje se sa sto tisuća funti te nastupom pred kraljicom Elizabetom i cijelom kraljevskom obitelji. Zahvaljujući ogromnoj popularnosti koju uživaju na Otoku, natjecatelji showa već dvije godine odlaze na veliku turneju te nastupaju pred cijelom zemljom. Hoće li, po njihovom uzoru, hrvatski pobjednik pjevati u Banskim dvorima? Za njegovo dobro, nadamo se da Nova TV ima rezervnu opciju.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 18.6.2009. 21:37
    A da, šteta, ja sam isto mislila da će prenosit onaj britanski. Također sam i ja pratila taj britanski na you tube-u.  A nema veze, mislim da će i Hrvati to zanimljivo odradit, možda se prijavim..... ;D
  • #1
    0 0
    Alien_Freak alien_freak @ 16.6.2009. 21:09
    Razočarenje.Ja sam mislila da će prenositi onaj britanski.Predobar je,pratila sam sve jednu epizodu na You Tube-u.Al' mora se priznati da će biti zanimljivo gledati naše Hrvate u različitim ulogama,ludo me zanima tko će ići u žiri.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala