Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Tennant ide na još jedan put oko svijeta u drugoj sezoni
Serija "Put oko svijeta za 80 dana" još nije objavljena, a već je dobila zeleno svjetlo za 2. sezonu

David Tennant ide na još jedan put oko svijeta u drugoj sezoni

Prošlog tjedna dobili smo novi trailer te je napokon otkriven datum premijere nove serije Put oko svijeta za 80 dana prema istoimenom romanu Julesa Vernea, u kojem glavnu ulogu ima David Tennant. Danas doznajemo kako je serija već dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu, više od mjesec dana prije premijere prve sezone.

Ashley Pharoah bi se trebao vratiti kao showrunner druge sezone. Iako za sada još nije potvrđeno koga bismo mogli gledati u drugoj sezoni, pretpostavljamo kako će se uz Tennanta vratiti i Ibrahim Koma kao Passepartout te Leonie Benesch kao Abigail.

Priča u seriji jednaka je onoj u poznatom romanu: Tennant se nalazi u ulozi Phileasa Fogga, avanturista koji se kladi za 20 000 funti kako će u samo 80 dana proputovati oko svijeta. Na tom mu se putovanju pridružuju njegov vjerni sluga Passepartout te novinarka Abigail. Kakva avantura očekuje naše junake u drugoj sezoni za sada nije poznato.

Osim objave kako će se serija vratiti s drugom sezonom, producenti koji stoje iza serije otkrili su kako u planu imaju stvaranje još jedne serije temeljene na Verneovom romanu Put u središte Zemlje. Otkrili su kako će Pharoah i na tom projektu biti showrunner, ali za sada nije otkriveno koga bismo mogli gledati u glavnim ulogama.

Hoće li Tennant i njegova hrabra ekipa uspjeti osvojiti okladu doznat ćemo 2. siječnja kada serija krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala