Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.11.
Subotnja večer donosi starije i novije filmove različitih žanrova

TV Preporuke dana – Subota 13.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Inspektorica Bancroft, HTV 2 u 22 sata
Oslobođena ograničenja svog položaja Elizabeth je čvrsto odlučila uloviti pravog ubojicu u svom stilu. Naoružana informacijom kojom bi mogla riješiti slučaj odlazi ravno u srce osinjaka.

Mala bubnjarica, HTV 2 u 23 sata
Charlie se priprema za svoju ulogu u Khalilovom idućem napadu. Ali glumi li i dalje ili je prešla na drugu stranu?

FILMOVI

Larry Crowne, HTV 1 u 20:10 sati
Običan čovjek, koji je s pravom mislio da je zaglavio i da od života više ne može očekivati ništa, naučit će svoju lekciju – kad misliš da te je u životu zaobišlo sve ono što vrijedi, možeš pronaći razlog vrijedan življenja.

Ledeni ubojica: Povratak, RTL u 20:15 sati
Najopasniji ubojica u svijetu, Arthur Bishop pomislio je da je ostavio svoju život ubojice iza sebe, no svi njegovi planovi padaju u vodu kada njegov najveći neprijatelj otme ženu koju voli. Sada je prisiljen putovati svijetom kako bi radio ono što najbolje zna - ubijao.

Posljednji preživjeli, RTL 2 u 20:15 sati
Jednog vrućeg vjetrovitog dana u gradić koji broji svega 57 stanovnika dolazi zagonetni revolveraš John Smith. Stanovnici su podijeljeni na dvije strane: s jedne je talijanska banda, a s druge irska. Uvijek u borbi za prevlast, obje skupine žele naklonost ubojitog Smitha koji proračunato mijenja strane.

Osvetnici: Završnica, Nova TV u 20:15 sati
Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti, svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.

Aleksandar Veliki, Doma TV u 22:25 sati
Aleksandar Veliki (Colin Farell) vodio je svoju nepobjedivu grčku, makedonsku, a kasnije i istočnjačku vojsku putem opsada i osvajanja dugih 35.500 kilometara, u razdoblju od samo osam godina. Do svoje smrti, u 33 godini iskovao je carstvo kakvo svijet dotad još nije vidio.

Srce od čelika, HTV 1 u 22:25 sati
Brad Pitt u epskom ratnom spektaklu inspiriranom istinitim događajima! Fury je film karakterističnog realističnog potpisa Davida Ayera koji opisuje svu surovost posljednjih dana II. svjetskog rata.

Avatar, RTL u 22:30 sati
U epskoj akcijskoj pustolovini James Cameron vodi nas u veličanstveni svijet kakav dosad nismo vidjeli - na dalekom planetu Pandori jedan će se junak otisnuti na put iskupljenja predvodeći herojsku bitku za spas civilizacije izvanzemaljaca koju je prihvatio kao vlastitu.

Salt, Nova TV u 23:45 sati
Agentica CIA-e Evelyn Salt postaje meta lovca na glave kada bude optužena da je ruski agent spavač. U bijegu je primorana iskoristiti sve svoje vještine i iskustvo kako bi zaštitila svoju obitelj i pronašla pravog izdajicu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala